Я сега кажи последно, какъв двигател сложи и някоя снимка.Другия вариант е, да я видим таз стреличка на някоя от Пловдивските срещи :P
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Двигател от Стило на Пунто 1.9жтд
Collapse
X
-
ardentbat написа:emzo написа:Я сега кажи последно, какъв двигател сложи и някоя снимка.Другия вариант е, да я видим таз стреличка на някоя от Пловдивските срещи :PFiat PUNTO 1,9jtd+remap
Коментар
-
hol1gans написа:ardentbat написа:emzo написа:Я сега кажи последно, какъв двигател сложи и някоя снимка.Другия вариант е, да я видим таз стреличка на някоя от Пловдивските срещи :PFiat Punto Elx 1.9JTD
Коментар
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...rt=285Утре в 16.00 .... май.... бе питай тамF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Турбината е малка,но дюзите са голями и хвърлят повече гориво.По този начин турбината се върти на повече обороти и набива повече въздух.А на дизел с турбина като му се подаде повече гориво,предполагам знаеш какво става.Неизвестното е колко време ще издържи турбината при непрекъснатите гонки.
Коментар
-
vsd написа:Колега и дюзите и ECU-то ли прехвърлихте, че по спомен турбината на пунтото е по-малка, а знам че дюзите на стилото не пръскат много малко.Fiat Punto Elx 1.9JTD
Коментар
-
pi4ove evala, a instalaciata smenqvah te li aПиши на кирилица!Прочети правилата на форума!Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
Здравеите колеги,аз ще правя същото нещо , обаче с ечектрониката и всичко от стилото, на пръв поглед , може би СК е по дълга(буквално) и не знам дали ще влезе в коша и тампоните са на различни места.Ако нямя никаква възможност ще пробвам да прехвърля турбото и цялото управление на Стилото на железата на пунтотоДаите съвети колегиПоздрави СлавиPunto 1.9JTD
AR 75 2.0 TS
Коментар
-
Извинявам се,че спама и не е толкова по темата,но ми е много интересно..понеже и аз ще взимам Пунто JTD..искам да знам турбото което е на модела с спънатите коне 80/2/4 все ги гледам различно..с променлива геометрия ли е турбината..защото двигателя мисля,чe e от по-новите технологии на JTD-то..ГАЗТА ДО КРАЯ И ДУШАТА В РАЯ!!!
МОЕТО ОГРАНИЧЕНИЕ НА СКОРОСТА Е ПРЕКАСВАЧА!!!
ЧЕТИРИ БИРИ И ТУРБОТО ДА СВИРИ!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар