От днес имаме нова болежка. Съединителя пропада на моменти и трябва да се помпи ръчно, че да тръгне. Помпата ли е заминала или какво?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пропадащ съединител на Стило 1.9JTD
Collapse
X
-
Те това ми беше първото Стило и при него по трудно се натискаше педала . Сегашното ми Стило се натиска педала все едно стъпвам на памук. Та дали на сегашния ми съединител има нещо или предишния не е бил добре ,но и с двете коли нито ми е букувал нито пък съм имал проблеми. В събота минах още 350км с него та вече за три месеца имам изминати 600км Среден разход даде 4.8 по компа.Сложих му и корите отдоло , смених и предните чистачки и сега е пуканка . :D
Коментар
-
И ако е долната - ще почне да плъзга съединителя - при рязко подаване на газ, оборотите скачат, а колата седи на едно място.Коцев, Коцев, аз като ти разправях, че ще ти намеря една торба кусури на колата, ти не та не, а после аз съм случил на кофти бройка, аз съм такъв, аз съм онакъв.Просто искам ВСИЧКО да ми е перфектно и ЗАСЕГА се справям повече от добре.Та ако почне и да плъзга - бегом в сервиза с пачка в ръка :DF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Коцев, Коцев, аз като ти разправях, че ще ти намеря една торба кусури на колата
Коментар
-
коцев написа:.....Та понеже темата беше за съединителя ,то незнам какво е вашето мнение дали трябва да е с по голямо усилие натискането на педала или почти без усилие да е . Защото на сегашното ми Стило почти не усещам съпротива при натискането на педала, а съединителя си отделя нормално и също при натоварване няма приплъзване. Ама то ще е най добре на някоя среща да направя сравнение и с други такива коли . :DFiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар