Здравейте колеги,протече ми ГНП FТ09.Днес смъкнах помпата и смених двата О-ринга.На двете големи шестограмни шайби-тапи ключ 32 и 36 зад който имаше О-пръстени с дебелина 2,5.Шайбите се развиха на ръка смених с нови О-пръстени силиконови кафеви.Помпата е доста сложна,но по-голямо внимание се получава.Слагаш зацепваш агренаж и караш и просто не трябва да се страхуваш!А за по-финни работи по помпата с уважение за майсторите на помпи
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Протекла помпа FT09-тд 100
Collapse
X
-
MartoModev написа:Е колега,как си го обяснил?Сваляш,лепиш и качваш.Ако беш направил някоя друга снимка на това което си правил и как си зацепил помпата темата щеше да е доста полезна.В момента е напълно безполезна(поне за мен)Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Нямах в предвид това. Тия два протекли пръстена, са предпоставка за смяна на всичките в помпата. На целия ремонтен кит. Вътре в помпата има обеми, разделени със същите пръстени, на които също им е дошъл реда за смяна. Или поне скоро ще дойде и помпата пак трябва да се сваля. Е, ако си я свалил сам, пестиш средствата за труд.Fiat Marea TD100
Коментар
-
Здравейте отново мойте думи бяха изтълкувани като самохвалство това,че съм го направил не значи,че никой не може да го направи.Не съм пуснал снимки,защото ме подпираше времето.Много добре знам,че двата пръстена ще повлекат всички други след себе си.Просто аз експериментирам и ми е хоби.Постоянно чета във форума и черпя информация,която ми е много полезна.Следващия път за всичко обещавам снимки и с каквото мога да бъда полезен ще обеснявам.Не съм с нищо повече от уважаемите колеги. Yellow_Flash_Colorz_PDT_18Човекът е човек когато е на път.
Коментар
-
lionov_1965 написа:Здравейте отново мойте думи бяха изтълкувани като самохвалство това,че съм го направил не значи,че никой не може да го направи.Не съм пуснал снимки,защото ме подпираше времето.Много добре знам,че двата пръстена ще повлекат всички други след себе си.Просто аз експериментирам и ми е хоби.Постоянно чета във форума и черпя информация,която ми е много полезна.Следващия път за всичко обещавам снимки и с каквото мога да бъда полезен ще обеснявам.Не съм с нищо повече от уважаемите колеги. Yellow_Flash_Colorz_PDT_18Fiat Marea TD100
Коментар
-
iuly_vn написа:lionov_1965 написа:Здравейте отново мойте думи бяха изтълкувани като самохвалство това,че съм го направил не значи,че никой не може да го направи.Не съм пуснал снимки,защото ме подпираше времето.Много добре знам,че двата пръстена ще повлекат всички други след себе си.Просто аз експериментирам и ми е хоби.Постоянно чета във форума и черпя информация,която ми е много полезна.Следващия път за всичко обещавам снимки и с каквото мога да бъда полезен ще обеснявам.Не съм с нищо повече от уважаемите колеги. Yellow_Flash_Colorz_PDT_18Човекът е човек когато е на път.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар