колеги не съм много компетентен и не намерих решение на проблема слет (малко) търсене из форума та светна ми лампата за щеката ( щека с една капчица под нея ) мига извесно време и след това изгасва на какво се дължи дали да се притеснявам (много)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
jtd105 светна ми лампата (щека)
Collapse
X
-
Re: jtd105 светна ми лампата (щека)
Vasilevv777 написа:колеги не съм много компетентен и не намерих решение на проблема слет (малко) търсене из форума та светна ми лампата за щеката ( щека с една капчица под нея ) мига извесно време и след това изгасва на какво се дължи дали да се притеснявам (много)ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
-
Re: jtd105 светна ми лампата (щека)
Vasilevv777 написа:колеги не съм много компетентен и не намерих решение на проблема слет (малко) търсене из форума та светна ми лампата за щеката ( щека с една капчица под нея ) мига извесно време и след това изгасва на какво се дължи дали да се притеснявам (много)Fiat Bravo 1.9 JTD
Fiat Marea Weekend 1.9 JTD
Fiat Croma facelift 1.9 MultiJet
Коментар
-
ogi28b написа:Не може да е от това, аз тези дни като паля - ЕКУ-то се рестартира по време на палене и всички проверки минават наново. Никога не е мигала тази лампа освен само и единствено когато ми е намаляло маслото. А щом лампата мига - щеката дори не се докосва до него. Така е при мен.Fiat Bravo 1.9 JTD
Fiat Marea Weekend 1.9 JTD
Fiat Croma facelift 1.9 MultiJet
Коментар
-
VAGABOND_123 написа:А това с рестартирането на ЕКУ-то по време на палене малко странно ми звучи, защото ако направи проверка след като си запалил, си мисля, че едва ли маслото, ще покрива датчика!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар