VICHKOOO написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за Fiat Bravo JTD гарнитура на глава или друго?
Collapse
X
-
vgeorgiev написа:VICHKOOO написа:интересува ме само защо се сменяват четирите свещи а не само изогрелите,онази в магазина така ми каза и аз зех четири броя,но моя маистор монтира само тези които бяха изгоряли и другите две ми каза да си ги пазя,и ми каза че не стоят така нещата че може да се смени само изгоряла а не четирите.
Коментар
-
VICHKOOO написа:има различни мнения точно за това става дума аз съм сменил само две пък и две имам резерва пък каквото стане.Аиде аз да ходя да вида дали дизелчето вече е запаленоFiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
Коментар
-
chaveto написа:... Ако свещите са различни по мощност и напрежение.... тогава могат да изгорят.Renault Clio 1.5 dci / Fiat Brava 105JTD / 1999 год.
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43195
Коментар
-
Aидее мерси мерси,колата вече е в движение и нямах търпение за чипчето,в това мокро време не може да си стъпи на гумите минавам 10км а ми пише 11км много въртене много нещо :D.Доволен съм много,автомобила в момента е на пушка и чипа е +10% мощност не е много,но на трета предавка как лепи не е истина.Ако има мераклии за евтино чипче със диагностика на лично
Коментар
-
Skip_01 написа:chaveto написа:... Ако свещите са различни по мощност и напрежение.... тогава могат да изгорят.
Коментар
-
VICHKOOO написа:Aидее мерси мерси,колата вече е в движение и нямах търпение за чипчето,в това мокро време не може да си стъпи на гумите минавам 10км а ми пише 11км много въртене много нещо :D.Доволен съм много,автомобила в момента е на пушка и чипа е +10% мощност не е много,но на трета предавка как лепи не е истина.Ако има мераклии за евтино чипче със диагностика на личноFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
VICHKOOO написа:Aидее мерси мерси,колата вече е в движение и нямах търпение за чипчето,в това мокро време не може да си стъпи на гумите минавам 10км а ми пише 11км много въртене много нещо :D.Доволен съм много,автомобила в момента е на пушка и чипа е +10% мощност не е много,но на трета предавка как лепи не е истина.Ако има мераклии за евтино чипче със диагностика на лично04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
vgeorgiev написа:VICHKOOO написа:Aидее мерси мерси,колата вече е в движение и нямах търпение за чипчето,в това мокро време не може да си стъпи на гумите минавам 10км а ми пише 11км много въртене много нещо :D.Доволен съм много,автомобила в момента е на пушка и чипа е +10% мощност не е много,но на трета предавка как лепи не е истина.Ако има мераклии за евтино чипче със диагностика на лично
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар