VICHKOOO написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за Fiat Bravo JTD гарнитура на глава или друго?
Collapse
X
-
VICHKOOO написа:колата е за глава,някакви предложения или кои продава с вариант ако не е в ред да се върне.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
vgeorgiev написа:VICHKOOO написа:колата е за глава,някакви предложения или кои продава с вариант ако не е в ред да се върне.EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
itan75 написа:vgeorgiev написа:VICHKOOO написа:колата е за глава,някакви предложения или кои продава с вариант ако не е в ред да се върне.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
от главата не става НИЩО.Главата е изгнила много сериозно каране е явно с вода и как се рони алуминия просто не е истина това не го вях виждал,а относно твоя човек в ямбол тук ще си я оправя защото колата вече е разглобена,глава втора употреба е 200лв. и работа и гарнитура съм на 350лв. .Предложения за някои свестен човек от които да взема глава и ако не е в ред да ми върне парите а не да се набутвам.
Коментар
-
VICHKOOO написа:от главата не става НИЩО.Главата е изгнила много сериозно каране е явно с вода и как се рони алуминия просто не е истина това не го вях виждал,а относно твоя човек в ямбол тук ще си я оправя защото колата вече е разглобена,глава втора употреба е 200лв. и работа и гарнитура съм на 350лв. .Предложения за някои свестен човек от които да взема глава и ако не е в ред да ми върне парите а не да се набутвам.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
VICHKOOO написа:от главата не става НИЩО.Главата е изгнила много сериозно каране е явно с вода и как се рони алуминия просто не е истина това не го вях виждал,а относно твоя човек в ямбол тук ще си я оправя защото колата вече е разглобена,глава втора употреба е 200лв. и работа и гарнитура съм на 350лв. .Предложения за някои свестен човек от които да взема глава и ако не е в ред да ми върне парите а не да се набутвам.EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
Колега, как гние алуминия и как става това на кола на малко след 100 000 км. Нашите като са на по 300 000 как не е изгнил алуминия. Това за гарнитурата също е смешно. Извинявай но медната гарнитура да стане стоманизирана. Или нещо не си разбрал или майсторите са "майстори".Гадно е че ти се налага да правиш такъв ремонт, но не бързай да правиш изводи за марката най-малкото защото дразни всички четящи този форум. Ако само фиат имаха проблем с двигателите, нямаше да има майстори които да се занимават с това. Отделно че ти си втория за който чувам с проблем в двг-то специално за jtd. Първия беше една кака с много чудни истории за двигателя й.
Коментар
-
главата ще я снимам при първа възможност а как е изгнила не е истина на 6 7 места за варене дума да не става,по добре друга а относно това гниене,лош антифриз или някаква лоша вода ли и аз не мога да си го обясня,може да е стояла доста време ама щем не щем ще се вадят 5 по 100 за кола която стррува 2000лв............ :@
Коментар
-
itan75 написа:VICHKOOO написа:от главата не става НИЩО.Главата е изгнила много сериозно каране е явно с вода и как се рони алуминия просто не е истина това не го вях виждал,а относно твоя човек в ямбол тук ще си я оправя защото колата вече е разглобена,глава втора употреба е 200лв. и работа и гарнитура съм на 350лв. .Предложения за някои свестен човек от които да взема глава и ако не е в ред да ми върне парите а не да се набутвам.
Коментар
-
VICHKOOO написа:itan75 написа:VICHKOOO написа:от главата не става НИЩО.Главата е изгнила много сериозно каране е явно с вода и как се рони алуминия просто не е истина това не го вях виждал,а относно твоя човек в ямбол тук ще си я оправя защото колата вече е разглобена,глава втора употреба е 200лв. и работа и гарнитура съм на 350лв. .Предложения за някои свестен човек от които да взема глава и ако не е в ред да ми върне парите а не да се набутвам.EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
Благодаря много колеги,и наи вече за предоставеното инфо каде да си търся глава.Колегата borisov сваля главата от неговия двигател и по късно днес ще я купя и да се надявам до няколко дни да препускам отново.Като направя колата ще напиша като цяло колко пари съм дал и ще кача снимка на старата изгнила глава.
Коментар
-
VICHKOOO написа:Благодаря много колеги,и наи вече за предоставеното инфо каде да си търся глава.Колегата borisov сваля главата от неговия двигател и по късно днес ще я купя и да се надявам до няколко дни да препускам отново.Като направя колата ще напиша като цяло колко пари съм дал и ще кача снимка на старата изгнила глава.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар