Тампона на ск. кутия.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вибрациите при 1.9 JTD?
Collapse
X
-
Смених въпросната щанга-тампон на мотора с евтиния вариант на BIRT или нещо такова страшно.... няма вибрации, няма шум в купето. Не купувайте на Пирели такива щанги ... много главоболия от тях ... Прекалено да твърди .Желая ви успех с този тампон.мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
nemobg написа:Колеги някой сменял ли е левия тампон на скоростната кутия. И ако се е отпуснал и леко килнал двигателя има ли опасност да падне както си карам.мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
То има вибрации усещат се но не е като да иска да излезе и да си тръгне.Със сигурност ще сменя задния и левия но като видях цената си е цяла инвестиция.А при рязко подава и отпускане и пак подаване на газта се усеща едно леко думкане.Затова се ослушвам за подходяща марка тампони, че в наща мила татковина и много пари да дадеш пак не е гаранция за качество.Като цяло колицата ми мина 14 години и почна да и се обаждат доста болки.А колко стегната беше като я взехFiat Brava 1.9 JTD
Коментар
-
nemobg написа:То има вибрации усещат се но не е като да иска да излезе и да си тръгне.Със сигурност ще сменя задния и левия но като видях цената си е цяла инвестиция.А при рязко подава и отпускане и пак подаване на газта се усеща едно леко думкане.Затова се ослушвам за подходяща марка тампони, че в наща мила татковина и много пари да дадеш пак не е гаранция за качество.Като цяло колицата ми мина 14 години и почна да и се обаждат доста болки.А колко стегната беше като я взехмненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
BO написа:А бе не знам дали тази щанга е менте или не, но аз не знам за нито един случай след смяната на тази щанга в купето да се намали вибрацията.Но съм виждал няколко случая как от нормална за дизела вибрация, след смяна на щангата не може да си настроиш огледалото за обратно виждане да ти "показва" задния прозорец за повече от 1 минута. Винаги при смяната на тази щанга с чисто нова, винаги вибрацията се увеличава и това е факт.А бе малоумно инженерно решение. Да хванеш двигателя за най-горната му точка на отместване, породена от вибрацията и да вземе да го вържеш за купето. За това моя съвет, свързан със смяната на тази щанга при видимо напукан тампон - просто не я барайте.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар