Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Разлика м/у JTD 110 и 105

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Разликите са само-турбина-софтуер-евро 3Ясно разбрах.
    Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo

Коментар

Най-вероятно и газоразпределението е друго. Както вече казаха - дебитомерът е друг. Дали нямаше и ламбда-сонда, което май влиза в Е-3 критериите. Имаш дросел. Кажи наистина какво точно те интересува, защото в детайлите могат да се открият сигурно доста много разлики.

Коментар

Няма ламбда, слава Богу, чак при мултиджетовите има.Да не забравяме, че има и Тротъл Боди
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Нищо кой знае какво ме интересува.Просто се чудя да се върна ли на марея и ли да търся стило.Но видях,че след 2002 са 110кончета и затова.Стило,стило ама те се самозабравили-5000-6000лв.,явно заради годините-2002-2003.За тези пари каква либра ще се вземе,аманали минах от там.П.с-съжалявам за отговора,че не е по темата.
          Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo

Коментар

Абе Стило търси, че вози къде по-приятно от Мареа, па и на изпaрения се движи.Колегата Венциславов може да потвърди
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Освен всичко изброено до сега има и съвсем различно управление на ЕЖР-системата/електро а не вакумно/ с топлообменик на газовете.Газоразпределението е същото. П.С.Купи си Мареа Седан 110 2001-2002 год.Трудно се намира и върви на половин цена на Стилото.

Коментар

Общо взето какво имаме в един двигател, гориво и въздух.Подобрено е горивоподаването, въздухоподаването и турболенцията в горивната камера.От там всичко е по-добре.
                A20DTH ЖТД ама не баш
                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Както беше писано преди време в една друга тема "разликата не е само в няколко то коня" При либра между ЕВРО2 и 3 дори и въздуховодите и кутията за въздушният филтър е различна

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                    Освен всичко изброено до сега има и съвсем различно управление на ЕЖР-системата/електро а не вакумно/ с топлообменик на газовете.Газоразпределението е същото. П.С.Купи си Мареа Седан 110 2001-2002 год.Трудно се намира и върви на половин цена на Стилото.
                    Че може да е марея,може ама не и седанова,комби ми трябва.Единият вариант е стило за около 5000 или марчето за около2500-3000.Ама стилото по ме гъделичка. :D

Коментар

П.С.Купи си Мареа Седан 110 2001-2002 год.Трудно се намира и върви на половин цена на Стилото.[/quote]Че може да е марея,може ама не и седанова,комби ми трябва.Единият вариант е стило за около 5000 или марчето за около2500-3000.Ама стилото по ме гъделичка. :D[/quote]Е, аз точно затова взех Мареа, почти половин цена, въпреки, че бях се наточил на много хубаво комби Стило.
                      Lancia Thesis 2.4 20V LPG 2003 г.
                      Peugeot 3008 1.6 HDI 120 2018 г.

Коментар

Working...
                      X