Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

гасне в движение понякога жтд ПОМОГНЕТЕ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

гасне в движение понякога жтд ПОМОГНЕТЕ

здравеите имам следниq проблем с жтд-то карам и от време на време гасне в двийение или ако патувам за нqкаде и спра да по4ина после неиска да запали 4акам 10-15мин и пак пали молq помогнете ми налагами се да патувам до германиq а неми се рискова така 4акам отговор а и от време на време ми светва 4ервената дуза на таблото благодаря предверително

Чети внимателно !http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=47631
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Re: гасне в движение понякога жтд ПОМОГНЕТЕ

tair1807 написа:
      здравеите имам следниq проблем с жтд-то карам и от време на време гасне в двийение или ако патувам за нqкаде и спра да по4ина после неиска да запали 4акам 10-15мин и пак пали молq помогнете ми налагами се да патувам до германиq а неми се рискова така 4акам отговор а и от време на време ми светва 4ервената дуза на таблото благодаря предверително
      ...Прочете ли препоръчаната от Emzo тема ? Аз си патих лятото. Пущината ми угасна насред път в разгара на лятото в колона от коли в задръстване по пътя Созопол - Бургас. Много кофти случка. Датчика умря от раз. Теб поне те предупреждава. Сменяй веднага.
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

благодарq мн за отгоvорите про4етох vси4ко с голqм интерес при парvа vазмойност 6те сменq дат4ика и 6те пи6а за резултатите благодарен много1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код и други.)Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=46923Закачи един лаптоп и виж дали ти излизат тези грешки за които съм писал
          FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Re: гасне в движение понякога жтд ПОМОГНЕТЕ

tair1807 написа:
            Виж си сондата в резервоара да не се е затлачила от мръсотии. Лятото ми направи този номер, след почистването нямаше вече никакъв проблем

Коментар

Датчик колянов вал. Помпата като изстине мръсотията да не би да свършва???Това е типичен симптом на стар и познат проблем... През 2008 и аз си патих - веселбата е пълна.
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
              X