здравеите имам следниq проблем с жтд-то карам и от време на време гасне в двийение или ако патувам за нqкаде и спра да по4ина после неиска да запали 4акам 10-15мин и пак пали молq помогнете ми налагами се да патувам до германиq а неми се рискова така 4акам отговор а и от време на време ми светва 4ервената дуза на таблото благодаря предверително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
гасне в движение понякога жтд ПОМОГНЕТЕ
Collapse
X
-
Re: гасне в движение понякога жтд ПОМОГНЕТЕ
tair1807 написа:здравеите имам следниq проблем с жтд-то карам и от време на време гасне в двийение или ако патувам за нqкаде и спра да по4ина после неиска да запали 4акам 10-15мин и пак пали молq помогнете ми налагами се да патувам до германиq а неми се рискова така 4акам отговор а и от време на време ми светва 4ервената дуза на таблото благодаря предверителноA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
благодарq мн за отгоvорите про4етох vси4ко с голqм интерес при парvа vазмойност 6те сменq дат4ика и 6те пи6а за резултатите благодарен много1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код и други.)Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=46923Закачи един лаптоп и виж дали ти излизат тези грешки за които съм писал
Коментар
-
Re: гасне в движение понякога жтд ПОМОГНЕТЕ
tair1807 написа:здравеите имам следниq проблем с жтд-то карам и от време на време гасне в двийение или ако патувам за нqкаде и спра да по4ина после неиска да запали 4акам 10-15мин и пак пали молq помогнете ми налагами се да патувам до германиq а неми се рискова така 4акам отговор а и от време на време ми светва 4ервената дуза на таблото благодаря предверително
Коментар
-
Датчик колянов вал. Помпата като изстине мръсотията да не би да свършва???Това е типичен симптом на стар и познат проблем... През 2008 и аз си патих - веселбата е пълна.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар