как мога да проверя дали ми е замръзнала нафтата сутринта въртя въртя и не запали изхабих целия акумулатор
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
как мога да проверя дали ми е замръзнала нафтата
Collapse
X
-
Airfan написа:dark_poison_bg написа:как мога да проверя дали ми е замръзнала нафтата сутринта въртя въртя и не запали изхабих целия акумулаторФиат марея уикенд 1.9ТД100
"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"
Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!
Коментар
-
ivannik написа:Airfan написа:dark_poison_bg написа:как мога да проверя дали ми е замръзнала нафтата сутринта въртя въртя и не запали изхабих целия акумулатор
Коментар
-
Airfan написа:ivannik написа:Airfan написа:dark_poison_bg написа:как мога да проверя дали ми е замръзнала нафтата сутринта въртя въртя и не запали изхабих целия акумулаторОбщо взето трябва да се разкачат маркучи да се точи нафта и да се гледа състоянието й в неговия случай.Ако се напомпа крушата също донякъде може да се усети, но трябва да е много зле, за да напипаш бучки
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
chaveto написа:Е то както го дават да има до -30*С аз по добре да си карам бензиновата кола от колкото дизела. Той и без това не е пален от месец и от горе.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар