Здравейте, Вчера си смених маркуча, който влиза в студената страна на турбото. С ръка хванах турбината и останах изненадан. Има много голям луфт, направо се чудя как се върти...Някой от вас проверявал ли е луфта ?Не знам дали си въобразявам, но с новия маркуч, сякаш колата не върви както преди. Стария беше сцепен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как ви е луфта на турбината ?
Collapse
X
-
И на мен ми се наложи да сменям въпросния маркуч (и на един прител също, то изобщо незнам при кой не е сцепен...) турбината нямаше грам луфт, но всичко беше в масло ... И при мене имаше разлика във вървеша - тръгна повеше от преди, но маркуча беше много зле - бях го омотал с изолирбанд уж за "временно" и се беше отворила дупка в която мошеж да бръкнеш с три пръста...FIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps
-
При мен старата турбина имаше около 5мм аксиален луфт и виеше като локомотив. Не я дочаках да роди и я смених. Новата почти не се чува. Смених я преди 20000км и от тогава не съм я проверявал. Като се постопли може да я видя. Имам и тема някъде с мойте проблеми и със смяната на турбото. Ето я: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...276&highlight=Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
GbGzTeaM написа:Днес проверих и моята турбинка няма нито аксиален нито радиален луфт ! TD100Фиат марея уикенд 1.9ТД100
"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"
Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!
Коментар
-
ivannik написа:GbGzTeaM написа:Днес проверих и моята турбинка няма нито аксиален нито радиален луфт ! TD100Фиат марея уикенд 1.9ТД100
"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"
Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!
Коментар
-
GbGzTeaM написа:ivannik написа:ivannik написа:GbGzTeaM написа:Днес проверих и моята турбинка няма нито аксиален нито радиален луфт ! TD100Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon
Коментар
-
stooes написа:GbGzTeaM написа:ivannik написа:ivannik написа:GbGzTeaM написа:Днес проверих и моята турбинка няма нито аксиален нито радиален луфт ! TD100FIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар