Stelio89 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Stilo 1.9 JTD тресе при по-висока скорост
Collapse
X
-
AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
-
Когато я натиска има голямо натоварване върху протектора от двигателя.Зависи колко е износването и колко тресе.Не отхвърлям съединител или карета.Свързвам предложението си с факта че колегата скоро е сменял гуми.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
@iakuvvu, благодаря за съвета за лагер-помпата и мисля сериозно да обърна внимание на това в скоро време. Колкото до гумите - чисто нови са с ДОТ 4210, ако ви интересува марката - Gislaved Eurofrost 3, закупени от Диана-та. Не искам да ви подвеждам, но ги монтирах в квартална гумаджийница на един познат, който ги балансира и каза, че джантите са малко кривички, като сложихме 2те най-криви отзад. Що се отнася до притрисането - както съм обяснил по-горе усеща се само на 5та предавка над 100 км/ч след като подам газ да ускоря, а като отнема от газта, докато пада скоростта изчезва. Интересното е, че вчера карах доста време из София и не се усети нищо такова, дори и на 5та, но съм карал макс. с 80 км/ч. А иначе притрисането е по-скоро като леки вибрации на волана (каточели в посока нагоре-надолу ми се струваха), т.е не е нещо като придърпване на колата. Както казах утре ще се прибирам пак към Пловдив и ще видим как ще се държи колата на магистралата и ако има нещо ново ще дам още информация. А иначе в петък мисля да отида до сервиза да проверим от какво може да е евентуално това. Още веднъж искам да изкажа благодарност на всички, включили се в дискусията с опити да помогнат Благодаря момчета!Fiat Stilo 1.9 JTD 115hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар