Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко са ви реалните километри ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

125 000 км по километраж на ФЕС 130 000

Коментар

Като я купих от Германия преди 3 г по показание на километража беше на 392 000 км (стотиците не ги помня) Това явно си бяха реалните километри !Купих я без да се притеснявам защото колата беше изключително запазена !Салона и всичко по него беше много запазено дори не бяха измосени и гумичките на педалите ! Като я прибрах в българия върнахме километража на 134 000км и сега пак е на 180 000км. Значи 392 000+ 46 000 (навъртяни от мен) = 438 000км.
      LANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.

Коментар

Как разбирате реалните километри ?FiatECUScan ми показва 168000, а на таблото 167000.
        04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

maxuel82 написа:
          Като я купих от Германия преди 3 г по показание на километража беше на 392 000 км (стотиците не ги помня) Това явно си бяха реалните километри !Купих я без да се притеснявам защото колата беше изключително запазена !Салона и всичко по него беше много запазено дори не бяха измосени и гумичките на педалите ! Като я прибрах в българия върнахме километража на 134 000км и сега пак е на 180 000км. Значи 392 000+ 46 000 (навъртяни от мен) = 438 000км.
          Кво е тва полвинмилионното?
          Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon

Коментар

stooes написа:
            maxuel82 написа:
            Кво е тва полвинмилионното?
            Твоето реалното сигурен ли си,че не е повече дори Колега на запад си купуват дизели,когато ще я карат МНОГО тая кола...а тия комън риъли се оказаха наистина корави машини,вервай ми над половината такива у нас са над половин милион км! И в крайна сметка какво ти пука,ако колата е добре и си върви?
            ex.Мареа ТД100

Коментар

192910км. Разликата ми табло-еку е около 1100км. Специално Емзо в Китен потвърди, че километрите може да са и реалните. Това лято смених термостат - убеден съм, че беше оригиналният.
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Мдаа, не може, ами 101% беше реален.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

vgeorgiev написа:
                  Как разбирате реалните километри ?FiatECUScan ми показва 168000, а на таблото 167000.
                  според мен поне при мойто браво разликата идва от гумите

Коментар

При мен са 224200км би трябвало да са реални

Коментар

Аз май взех решение че е по добре да не ги проверявам ,за да няма после някоя лошава изненада . Стигат ми и тия дето показва към 180 000км .Ми така са решили ,толкова са я направили да показва .
                      Фиат Панда 1.2 2006година
                      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Хммм, не може така, ще те гризе !Хубаво е да се видят реалните, да си прави човек сметки отрано.
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ами освен на лято като мина през Ст.Загора да се отбия и да ми ги видиш пък ти ще прецениш дали има смисъл да ми казваш ако са бая над тези , а ако са около тези вече нищо не те бърка да ми ги кажеш .
                          Фиат Панда 1.2 2006година
                          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

JTD RACER написа:
                            vgeorgiev написа:
                            според мен поне при мойто браво разликата идва от гумите
                            Няма как да е от гумите. Брояча на километража взима сигнал от компа, а компа от датчика на колелата.Тоест показанието на таблото е равно на показанието в компа +- това колко са ти пренавили джамбазите.Ако си с различен размер гуми може реално да си минал повече или по-малко километри, но това няма как да се отрази в километража.

Коментар

Какво излиза ??? Че моята е на най-малко километри ли ? Uploaded with ImageShack.us

Коментар

коцев дай тия дни докато съм тука в Ловеч да я закачим и всичко ще си каже :D.
                                Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Working...
                                X