Здравейте наскоро си взех и аз фиат 1,9 тд 100 97год.Наскоро забелязах че ми мерише на нафта в купето... реших да погледна под капака смених маркучите за нафтата която се враща защото бяха напукани, но уви проблема не се отрстрани..Забелязах следното когато напомпам с помпичката да стане тварда и запаля направо все едно сам пуснал чешмата.. и когато паля сутрин или е престояла колата покапе малко и спре.... качих я на канал но не се вижда нищо освен че капе по генератора.. някви предположения...Сутрин вече при тези температури трудно пали от 5 6 едва тогава иначе тресе и гасне. при по топло време пали от веднъжж...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с фиат брава 1,9 тд
Collapse
X
-
Re: Проблем с фиат брава 1,9 тд
miroslav_cholich написа:Здравейте наскоро си взех и аз фиат 1,9 тд 100 97год.Наскоро забелязах че ми мерише на нафта в купето... реших да погледна под капака смених маркучите за нафтата която се враща защото бяха напукани, но уви проблема не се отрстрани..Забелязах следното когато напомпам с помпичката да стане тварда и запаля направо все едно сам пуснал чешмата.. и когато паля сутрин или е престояла колата покапе малко и спре.... качих я на канал но не се вижда нищо освен че капе по генератора.. някви предположения...Сутрин вече при тези температури трудно пали от 5 6 едва тогава иначе тресе и гасне. при по топло време пали от веднъжж...Фиат марея уикенд 1.9ТД100
"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"
Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!
Коментар
-
Каде е тази помпа и по точно този клапан от горе виждам само маркучите за обратна нафта иначе при горивния филтър този маркуч който излиза от него кадето е изкривен е нарязан и леко просълзява... Колата не вдига повече от 2 макс 4 деление на градусумера при 90 120 когато е на място си вдига 90 но трудно някви савети
Коментар
-
miroslav_cholich написа:Каде е тази помпа и по точно този клапан от горе виждам само маркучите за обратна нафта иначе при горивния филтър този маркуч който излиза от него кадето е изкривен е нарязан и леко просълзява... Колата не вдига повече от 2 макс 4 деление на градусумера при 90 120 когато е на място си вдига 90 но трудно някви саветиFiat Marea 1.9 TD100 97г.
Коментар
-
miroslav_cholich написа:тоя капак сам го свалил мо какво трябва още да сваля за да достигна до този клапан......
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар