А как бе, ражда я двигателя, я турбото Влади - предвид законната скорост в БГ - 130км/ч по АМ е идеална за тестове.Пък ако има и темпомат още по-добре.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Stock или Remap ?
Collapse
X
-
Правя последно включване по темата, тъй като не съм специалист, а и мнението ми ще е леко офтопик.Прави ми впечатление, че има мода да се правят намеци и да се говори с недомлъвки по темите от няколко човека. Това обаче е мода внесена от други "италиански" форуми, където взаимопомощта е на минимално ниво. Призовавам ви - когато знаете нещо - споделете го с нас, за да знаем и ние, ако ви е така ценно, че не искате да го споделяте, то тогава не ни подхъврляйте трошици.С уважение,Airfan
Коментар
-
janyboy написа:..@BO,за мен 16-17:1 е богата смес в сравнение с 30-35:1.За теб може и да не е така ..A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Airfan написа:Прави ми впечатление, че има мода да се правят намеци и да се говори с недомлъвки по темите от няколко човека. Това обаче е мода внесена от други "италиански" форуми, където взаимопомощта е на минимално ниво. Призовавам ви - когато знаете нещо - споделете го с нас, за да знаем и ние, ако ви е така ценно, че не искате да го споделяте, то тогава не ни подхъврляйте трошици.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар