Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Stock или Remap ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А как бе, ражда я двигателя, я турбото Влади - предвид законната скорост в БГ - 130км/ч по АМ е идеална за тестове.Пък ако има и темпомат още по-добре.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Влади,аз с никой не се карам нито пък заяждам.Май е точно обратното @BO,за мен 16-17:1 е богата смес в сравнение с 30-35:1.За теб може и да не е така А кой какво ражда е отделна тема Приятен уикенд на всички :P

Коментар

Правя последно включване по темата, тъй като не съм специалист, а и мнението ми ще е леко офтопик.Прави ми впечатление, че има мода да се правят намеци и да се говори с недомлъвки по темите от няколко човека. Това обаче е мода внесена от други "италиански" форуми, където взаимопомощта е на минимално ниво. Призовавам ви - когато знаете нещо - споделете го с нас, за да знаем и ние, ако ви е така ценно, че не искате да го споделяте, то тогава не ни подхъврляйте трошици.С уважение,Airfan

Коментар

janyboy написа:
          ..@BO,за мен 16-17:1 е богата смес в сравнение с 30-35:1.За теб може и да не е така ..
          По абсолютно същата логика за мен 35:1 си е богата смес в сравнение с 70:1 :D Относно чупенето където се спомена. При дизела е хубавото, че през по-голямата част от времето не работи в режим на натоварване, или демек няма гориво и си работи в "стандартен" режим. Трябва човека, който ще пипа софтуера да е абсолютен лаик, за да ви направи поразии по колата при нормално/всекидневно каране.Вече като стъпите на магистралата и минете примерно 150км на 100% педал на газта, тогава най-точно ще се разбере дали един мап е добър или не
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
            Вече като стъпите на магистралата и минете примерно 150км на 100% педал на газта, тогава най-точно ще се разбере дали един мап е добър или не
            Викаш класирам се ? Че и не пуша даже
            Прикачени файлове
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Airfan написа:
              Прави ми впечатление, че има мода да се правят намеци и да се говори с недомлъвки по темите от няколко човека. Това обаче е мода внесена от други "италиански" форуми, където взаимопомощта е на минимално ниво. Призовавам ви - когато знаете нещо - споделете го с нас, за да знаем и ние, ако ви е така ценно, че не искате да го споделяте, то тогава не ни подхъврляйте трошици.
              Евала,колега

Коментар

BO написа:
                По абсолютно същата логика за мен 35:1 си е богата смес в сравнение с 70:1 :D
                Ми точно така си е И на мен това ми е последно включване в тази тема.

Коментар

Working...
                X