Дали пък агентът не съм аз? Когато бях с ремап не карах човешки и вероятно затова разхода ми е бил по-висок.Особено на светофар някой да ме погледне накриво...Малий,оборотомера в лютеницата . Но като съм стоков знам,че върви колкото ХГТ и затова не я ръчкам.Няма смисъл. Да попитам нещо-след като при ремап порцията гориво се увеличава как аджеба разхода става по-малък? itan75,при всичкото ми уважение към теб ще си позволя да не се съглася с написаното малко по-горе.Този разход при тази скорост и маршрут е невъзможен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Stock или Remap ?
Collapse
X
-
Red Storm написа:Дали пък агентът не съм аз? Когато бях с ремап не карах човешки и вероятно затова разхода ми е бил по-висок.Особено на светофар някой да ме погледне накриво...Малий,оборотомера в лютеницата . Но като съм стоков знам,че върви колкото ХГТ и затова не я ръчкам.Няма смисъл. Да попитам нещо-след като при ремап порцията гориво се увеличава как аджеба разхода става по-малък? itan75,при всичкото ми уважение към теб ще си позволя да не се съглася с написаното малко по-горе.Този разход при тази скорост и маршрут е невъзможен.
Коментар
-
vgeorgiev написа:Airfan написа:vgeorgiev написа:Колко струва мапването и какви рискове има ?
Коментар
-
много ремапнати JTD,пък нито едно мерено на Дино ли нямавървят,вървят колко ще вървят :D :DЕмо за качествен ремап или за ремап с чеп става въпрос много голяма подробност щото напоследък като гледам всеки втори е мапер Щото диагнозата родило след чепосване напоследък е доста актуална.EX DELTA 1.9TDS
ALFA 147 1.9 JTD 16V Powerеd by TST-Racing
Коментар
-
Колега @lancione,ще споделиш ли какво значи "качествен ремап" и "ремап с чеп" Аз до сега не съм видял или чул за jtd "родило" след чипосване,колкото и смотан да е мап-а.Даже много по-добре е този който прави мап-а да не разбира много много,така по-малко поразии ще направи във софта,от колкото някой мислещ се за много добър да направи такива поразии че да ти се доплаче Наистина маперите много станаха напоследък.Лошо няма.Пазарна икономика е.Щом търсенето и предлагането все още имат пресечна точка,кво пък.
Коментар
-
lancione написа:говорим за динографика и точни стойности като к.с. и Nm колега за да не съм голословен за това става на въпрос,а не ама тя литва и бла блаако има от този по качествен здраве му кажи
Коментар
-
lancione написа:много ремапнати JTD,пък нито едно мерено на Дино ли нямавървят,вървят колко ще вървят :D :DЕмо за качествен ремап или за ремап с чеп става въпрос много голяма подробност щото напоследък като гледам всеки втори е мапер Щото диагнозата родило след чепосване напоследък е доста актуална.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Имам един въпрос свързан с ремап, но с друга цел.Като откача буксата на датчика, който мери налягането в рейката колата започва да работи малко по-твърдо, но и с по-малко гориво. Карах я така две седмици за да се убедя.Виждам че се предлагат т.нар. PowerBox които се включват точно в този датчик за да лъжат компютъра за налягането, а от там и да се увеличи горивото.Аз искам обаче да направя точно обратното - как да го излъжа да пуска по-малко гориво без да разкачам датчика и съответно да не ми влиза в авариен режим?Колата не е Фиат, но е комън рейл 1-во поколение и спрямо датчиците е 1 към 1 с JTD105.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар