Стартера преди 4 5 месеца му правихме профилактика нов бендиск смаска то е със забчатки вътре добре чи го отворихме триеха на сухо. И за това му имам доверие варти хубаво глатко днес например си запали нормално но не беше и толкова студено.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Застуди се, как палите сутрин ? (клипове)
Collapse
X
-
http://vbox7.com/play:a2fa64cc22 1.9JTD 105 конятова е от февруари когато понеделник и вторник бяха под - 20 -21 беше при мен(давах ток на кола с термометър за външна температура 5 мин по късно след клипа )мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
nsn написа:ма колега много бързо дигна 50гр струвами се че някои преди тебе е карал колата това за мен е старт на топъл двигател при -21грОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
абе стрелката е най- долу, когато дам на контакт и се повдига, къде искате да нощува колата да видиш, че при всяко пален сутрин се повдига ! какво ме дразните, намерете камера на - 25 градуса да я паркирам там за цяла нощ, ако искате я дебнете и ще дойда на сутринта да ви покажа как пали, за кво ми е да ви правя смешни клипове и да се лъжем, хайде, чакам предложения за място където е толкова студено в момента и да ви я оставя да я наглеждате цяла нощ, че няма да бъде палена, не можете да приемете, че има и добре поддържани и запалени дизели !Чакам предложения за студено място или голяма хладилна камера !въпрос към всички хитреци които смятат, че колата ми е топла, ако е топла щеше ли да трака така силни, и 2ри въпрос JTD на 50 градуса грее ли толко дълго време свещи бе !утре да ви направя клип на 50 градуса как само премигва за секунда 2 жичката за подгряването !Купете си акумулатори и хубави подгряващи свещимненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:nsn написа:ма колега много бързо дигна 50гр струвами се че някои преди тебе е карал колата това за мен е старт на топъл двигател при -21грмненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
За стъклата е ясно, че не могат да бъдат критерии за температурата, защото има значение колко е влажността......Подгряването обаче е много късо за температурата която казваш. На -20 при мен грее около 8-9сек. при теб е около 4сек.За мен колата си е студена, но температурата навън не е тази която казваш.
Коментар
-
chaveto написа:За стъклата е ясно, че не могат да бъдат критерии за температурата, защото има значение колко е влажността......Подгряването обаче е много късо за температурата която казваш. На -20 при мен грее около 8-9сек. при теб е около 4сек.За мен колата си е студена, но температурата навън не е тази която казваш.мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
ЕТо и моята кола как запали на -22 градуса, след двумесечен престой :D Нещо прехълца 2-3 пъти ама ... :D Клипа е с лошо качество, нямах друго под ръка освен 1 дърт гсм :D :D http://www.youtube.com/watch?v=QYdng...e=youtu.beпп. хаха забелязвате ли как удрям таблото за да светне дясната половина :D тоя студ бъгнал яко колата :DТря'а напиша нещо тука, нали
Коментар
-
Да изтупам темата от прахта.
Ето как пали JTD105 на -17 с нов акумулатор и макс моушън нафта :D
https://www.youtube.com/watch?v=1OnPQ1ZWArU04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
Клип със студен старт може да е достоверен, ако е сниман така:
Колата е леко или много заснежена, или заскрежена.
Камерата тръгва от предна дясна врата, после назад, задна врата, лява страна и стига до шофьорска врата. Чисти снега по вратата, отваря се вратата, сядане, ключ, табло, палене. На таблото да се види външната температура. Ако няма такава, външен термометър, сложен на таблото от вечерта. Всичко това без да прекъсва кадъра. Всичко останало дава повод за съмнение в некоректност.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар