cls618 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Застуди се, как палите сутрин ? (клипове)
Collapse
X
-
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
-
gumzata написа:Кофти! Първа зима ми е с тази кола, втори старт от падането на температурите. Първия беше в началото на деня при -2 Cº и беше идентичен с този на клиповете. Акумулатора е 50 Ah, температурата е 0 Cº, последен старт преди 9 часа.http://www.youtube.com/watch?v=o4bMMgWLYWU след 4-5 минути работа на място http://www.youtube.com/watch?v=F75f4TFhakkP.S. Тепърва ще търся причините като почна от подгряващи свещи, смяна на акумулатора въпреки че този не върти зле както е видно. Предполагам че не е мястото тук за съвети и идеи но ако някой има такива ще се радвам на ЛС.Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
Понеже не мога да кача клипа от телефона- малко писания. Събота- минус 8. Акумулатора- поразреден. Стартера почна да върти бавно- РДС-а на радиото едвам смени часа със станцията. В момента на запалване-1300об/мин, спад на 900, и след малко тропане на място- на 850. пс- на +1 градус-същата история.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Съжалявам, че не можах да снимам брат ми каква нафта източи от колата си - като мастика. Нафтата му е от служебен автомобил зареждан в Бургас от Петрол и Лукойл. Нафтата е източена сутринта при -2 градуса. През нощта температурата е падала до -5 градуса Съмненията за сега се оправдават. Аз изразходвах нафтата на ЕКО + ( може би аз и още 5-6 човека в Бургас зареждаме сляпо от нея :D ). Тази сутрин вече бях с пълен резервоар от скъпата Шелска нафта - запалих си от раз...Е не знам какво да мисля.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
http://www.youtube.com/watch?v=6ciUiIX3Gq4 при минус 1,5 градуса - нищо особенноFiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon
Коментар
-
Всички се изредихте не приблизително нулеви и положителни градуси да пускате клипчета.Когато днес станаха малко по-ниски температурите (-12 и по-ниски), всички мълчите.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Всички се изредихте не приблизително нулеви и положителни градуси да пускате клипчета.Когато днес станаха малко по-ниски температурите (-12 и по-ниски), всички мълчите.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Airfan написа:BO написа:Всички се изредихте не приблизително нулеви и положителни градуси да пускате клипчета.Когато днес станаха малко по-ниски температурите (-12 и по-ниски), всички мълчите.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
сутринта не я палих от два дена ... при първото въртене с пълна газ запали от четвърт оборот но след 3 4 секунди пуснах газта и всичко приключи ... втори опит пак с пълна газ... не стана.. трети опит с пълна газ и стартера върти без да го пускам 4 5 завъртя пое все едно некой трактор и запали отзад първо изпуши малко бял пушек после голямо кълбо черен дим и започна да си работи нормалнооо
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар