dark_poison_bg написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Застуди се, как палите сутрин ? (клипове)
Collapse
X
-
В неделя сутрин запалих гадничко. Темпреатурата беше - 2 градуса. През ноща е падала до -8. Никога не ми се е случвало да запали с "кюфкане" и яко претрисане. Палил съм на - 14 гр. - без проблем. За първа зима съм с 10В40, другите зими съм карал с 5В40, прибавям и неустановените годинки на акумулатора...ПС: Не съм снимал, защото не мислех, че ще запаля по-различно от друг път.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:В неделя сутрин запалих гадничко. Темпреатурата беше - 2 градуса. През ноща е падала до -8. Никога не ми се е случвало да запали с "кюфкане" и яко претрисане. Палил съм на - 14 гр. - без проблем. За първа зима съм с 15В40, другите зими съм карал с 5В40, прибавям и неустановените годинки на акумулатора...ПС: Не съм снимал, защото не мислех, че ще запаля по-различно от друг път.Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
-
http://www.youtube.com/watch?v=NK42frLAYR40градуса, взема да почна вече да гася фаровете и радиотоF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
tomsan написа:ntodorov написа:В неделя сутрин запалих гадничко. Темпреатурата беше - 2 градуса. През ноща е падала до -8. Никога не ми се е случвало да запали с "кюфкане" и яко претрисане. Палил съм на - 14 гр. - без проблем. За първа зима съм с 15В40, другите зими съм карал с 5В40, прибавям и неустановените годинки на акумулатора...ПС: Не съм снимал, защото не мислех, че ще запаля по-различно от друг път.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
tomsan написа:ntodorov написа:В неделя сутрин запалих гадничко. Темпреатурата беше - 2 градуса. През ноща е падала до -8. Никога не ми се е случвало да запали с "кюфкане" и яко претрисане. Палил съм на - 14 гр. - без проблем. За първа зима съм с 15В40, другите зими съм карал с 5В40, прибавям и неустановените годинки на акумулатора...ПС: Не съм снимал, защото не мислех, че ще запаля по-различно от друг път.FIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps
Коментар
-
tomsan написа:Ето и от мен едно видео на -1 http://vbox7.com/play:1548e840Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon
Коментар
-
Няма да споря, пък и не съм тръгнал да лъжа никого, закакво ми е да правя клип ако не ми е първото палене ?П.п за да уточня, това ми е първото палене, ама второто подаване на контакт .П.п2 stooes я преди да пишеш глупости хвани и обстойно прегледай всичките клипове със Стилота във темата и виж къде им е стрелката.Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
-
за стрелката на тепературата и на бравото ми седи леко над минимума след като цъкна на контакт , необеснимо за мен защо, явно с времето уредите стават по неточни понеже ми подържа нормална температура малко над средната четичка!А тази сутрин беше -9 ще кача по късно клипчето да ви покажа, стартера ми нещо взе да изпуска завъртам тамън стъгсти и да запали и се чува едно стържене и спира да ми върти мотора ! идей дали е шалтер или съм за втулки ??мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар