Поради зачестили скайп и л.с. оплаквания предлагам да слагаме по едно клипче как палите сутрин, добре е да пишете и температурата.Телеото ми е за ремонт, но като го оправят ще се разпиша при първа възможност, но СтЗ си e Богопомазан град, тука няма студдове пи ес - темата е само за трактори, печки, орачки и т.н.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Застуди се, как палите сутрин ? (клипове)
Collapse
X
-
Аз като не мога да направя клип да не пиша ли? Миналата зима с Марчето събирахме погледите на всички на паркинга.Живея в един Убав квартал наречен Дружба,та тук се таковат ветровете и студовете.Колата си палеше и при -20 с подгряване 7-8 сек.след като ми угасне лампата.Тая Либра ще я видим как ще се представи,но засега индикациите са,че няма да имам проблеми/сутринта беше -3/.Гледам едни Гоуфове пали и почва на два три да работят,да пушат по две-три минути докато оправят дишането.Нека ни се подиграват с тези Италиански пръчки.ЖТД. :D
-
Най добре е с клипчета и със звук(това за тези които се съмняват в изправноста на моторите си),защото паленето не зависи само от подгревните свещи,но и от въртенето на стартера(акумулатор,стартер).Само да вмъкна-скромният ми опит показва,че JTD(както 105,така и 115) пали без проблем без подгрев до -10 градуса при положение че всичко е ОК.Под тази температура иска подгрев за около 15-20 секунди.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
Мареата съм я купил 2006 януари,подгревни свещи не съм сменял и досега си пали както трябва.Най-ниската температура на която е палила е -25 градуса.Забелязал съм ,че колкото е по студено толкова по-добре пали.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
iuly_vn написа:Аз пък си мисля, че с Торнадо ще убием не само всички голфове /пиша им модела, нарочно с малко г /, а и всички JTD-та. Щото миналата зима, без подгрев за тест, палех при -15-16* . Та като паднат температурите ще направя и клипче.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Tornado написа:iuly_vn написа:Аз пък си мисля, че с Торнадо ще убием не само всички голфове /пиша им модела, нарочно с малко г /, а и всички JTD-та. Щото миналата зима, без подгрев за тест, палех при -15-16* . Та като паднат температурите ще направя и клипче.Fiat Marea TD100
Коментар
-
Airfan написа:Зима 2009-2010 година.Палене на -10Палене на -10 втори денFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар