браво multijet 150 кс. ще има re-map
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си преброим JTD-тата ....
Collapse
X
-
rangel88
Аз съм с ТД не ЖДТ ама едно време като вземаме първия фиат мареа тд100 така казваха хората и др.
О не бягай далече от това JTD ( джедайки така им викаха на жаргон ) много е капризен иска най-добрата нафта а в бг няма такава само се запушват дозите и помпите... И са скъпи за ремнти (2008/2009 г говоря)
Кой да ти каже че е по мощен по тих по икономичен по добре пали зимата няма такива дертове с подгревите и въздуха и др. И като цело е нормална еволюция...
Коментар
-
rangel88
ivel написа: Преглед на мнениетое,това е,че понякога човек сам трябва да направи избора за себе си,като обобщи всички факти.естествено,че jtd-то си е класика в жанра.
Този форсиран двигател...... Ще му вземат да избият гарнитурите... тампоните... И данъка му е голям и разхода... Е да ти запаля един 2.4 да видиш как звучи като вършачка ще оглушееш бъбреците ще ти спаднат.... В общи линии бая шумен беше обаче..... нямаше го сладкото тракане на дизел а направо си беше РрРрРрРрРрРрР с металическо звънтене все едно щайга с гаечни ключове на сами двигател...
Ама ремонта на JTD е доста скъп... И може да имаш ядове ако зареждаш от бай колйо машиниста или радко "дизела" - основната причина за покупка на дизел на всеки 2 българин да не ми се правят на мотики повечето!
Коментар
-
rangel88 написа: Преглед на мнениетоАма ремонта на JTD е доста скъп... И може да имаш ядове ако зареждаш от бай колйо машиниста или радко "дизела" - основната причина за покупка на дизел на всеки 2 българин да не ми се правят на мотики повечето!
1.9 JTD 110hp
Ex: Fiat Marea 1,8 16v 97г. LPGi
Коментар
-
rangel88
OpenGL написа: Преглед на мнениетоОткъде я вадиш тая статистика ? Недей да съдиш за другите по себе си и обкръжението си.
Дори и комшията от другия блок който има джип чисто нов.... Да не говорим за тираджии рейсаджии и др. Дизел се намира винаги.. То ако не е така за какво ми е този дизел... Дами трака на главата или да се чудя дали ще запали зимата.
Да не говорим, че откакто минах от бензинстанция 2 помпи заминаха
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар