Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изхвърли хидравлична течност

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Изхвърли хидравлична течност

Колеги, колата ми е фиат браво дизел с турбо 1.9тд. Изхвърли ми през казанчето хидравлична течност. Каква може да е причината? Благодаря!

През кое казанче? През това на спирачната помпа или през това на кормилния усилвател ? Щотто и двете са пълни с хидравлична течност.
    Когато господ не можал да направи правия силен, направил силния прав !

Коментар

SDLW написа:
      През кое казанче? През това на спирачната помпа или през това на кормилния усилвател ? Щотто и двете са пълни с хидравлична течност.
      Колега, имах предвид хидравликата на волана, от нейното казанче бликна.

Коментар

Сменял ли си я. Какъв цвят има. Да не е стара и да е много гъста. И от студа да е станала още по-гъста.
        Bravo 1.6 / 16

Коментар

Хммм. странно ... принципно Максимума на казанчето е доста под нивото на капачката... а иначе хидравликата на волана работи ли си нормално ?
          Когато господ не можал да направи правия силен, направил силния прав !

Коментар

Re: Изхвърли хидравлична течност

baj georgi написа:
            Колеги, колата ми е фиат браво дизел с турбо 1.9тд. Изхвърли ми през казанчето хидравлична течност. Каква може да е причината? Благодаря!
            Наи вероятно имаш пукнатина в смукателния маркуч и от там дърпа въздух за това и почва да кипи.
            ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
            ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

И при мен изхвърли вчера през капачката на казанчето Тъмно на цвят. Всмукателен маркуч е този, който отива от казанчето до хидравличната помпа?
              Кара - Фиат Браво, 1.6, 16V, 103 магарета, метални колектори, 1996г. бензин - газ

Коментар

кола

Ми смени я Преди това виж как да не е напукан маркуча някъде или да течеможе да е запушен някъде .
                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Сменена е преди три месеца Ще сваля и маркуча довечера :D
                  Кара - Фиат Браво, 1.6, 16V, 103 магарета, метални колектори, 1996г. бензин - газ

Коментар

Количеството изхвърлена течност е малко нали няколко капки?
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Почти не се виждаше казанчето отгоре от течността

Коментар

Working...
                      X