Виделин Райчинов написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
помпа високо наляагане 2.4JTD
Collapse
X
-
-
janyboy написа:Виделин Райчинов написа:При проблемна помпа се губи налягане във високите обороти, следователно колата гасне!Абсолютно винаги при тези симптоми, грешката в ЕКУ-то е Fuel Rail Pressure!
Коментар
-
janyboy написа:....Помпата няма какво да я коментирам.Като се загледах по-обстойно в първия лог и видях на 2 места че има записано налягане 1500 бара Ето защо ти гасне.По софт лимитъра наФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
Виделин Райчинов написа:janyboy написа:....Помпата няма какво да я коментирам.Като се загледах по-обстойно в първия лог и видях на 2 места че има записано налягане 1500 бара Ето защо ти гасне.По софт лимитъра на
Коментар
-
janyboy написа:Виделин Райчинов написа:janyboy написа:....Помпата няма какво да я коментирам.Като се загледах по-обстойно в първия лог и видях на 2 места че има записано налягане 1500 бара Ето защо ти гасне.По софт лимитъра наФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
Airfan написа:Аз пък подозирам датчика за налягането в рейката и точно това е грешкатаP0191 - Fuel Rail Pressure Sensor Circuit Range/Performance
Коментар
-
genko1982 написа:колега,махни буксата на дебитомера и покараи малко така,при мен беше същата грешка и какво ли не смених,сега карам с откачена букса и колата не гаснеФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
може да ти е смешно колега,но аз сам сменил помпата с реглатора,датчика на реила,опитвах и с друг комп и пак си гаснеше като я настъпя,дадох над 1000лв за диагностики и части,докато накрая не реших сам че може да не и достига въздух и да компенсира и вкарва повече гориво и да не пръсне мотора изгасва,изключих дебитомера и спря да гасне колкото и да я настъпвам;не казвам да се кара с изключен а просто да пробва може тои да дава грешна информация
Коментар
-
genko1982 написа:може да ти е смешно колега,но аз сам сменил помпата с реглатора,датчика на реила,опитвах и с друг комп и пак си гаснеше като я настъпя,дадох над 1000лв за диагностики и части,докато накрая не реших сам че може да не и достига въздух и да компенсира и вкарва повече гориво и да не пръсне мотора изгасва,изключих дебитомера и спря да гасне колкото и да я настъпвам;не казвам да се кара с изключен а просто да пробва може тои да дава грешна информация
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар