Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

След смяна на термостат- май прегрява!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Останал ли е отворен веднаж ,вече няма затваряне . :D То по тая логика може и новия някой ден да не отвори .Когато миналата година смених на Стилото не махах стария а само извадих маркуча и набих този от Рено и пей сърце. Изглежда , че и на сегашното ми Стило трябва да приложа пак тоя номер ,защото днеска правих преход Ловеч-Ботевград и обратно но температурата рядко достигаше до средата на иконката за температурата както би трябвало да бъде. Само когато изкачвам баир достигне средата и после пак почва да пада. Но аз съм го отренирвал тоя метод така че лесно ще се справя. :D
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

А е така бива и наче евтинията може да ти излезе бая скъпо.Иначе както го правите е добре.Аз съм имал Рено и термостата беше точно там в маркуча.И на мене ми дойде тая идеа за фиатката ма после реших да си сложа оргиналдъ.Та нема да сменям термостат всеки ден ,надявам се .Иначе с новия термостат и при мен стрелката сочи една идейка по-нагоре но не преминава средната черта.Аз винаги съм нащрек щото съм го ял от прегряване(не от мене).сменях гарнитура и лепих глава но това е друга тема .Е май си казахме всичко по-темата.Иначе това наистина е хитро с термостата.Хората за това казват сиромах човек жив дявол.Поздрави на всички!

Коментар

Working...
      X