Това за мястото на термостата си прав и изобщо не го оспорвам.Лек ден.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
След смяна на термостат- май прегрява!
Collapse
X
-
Не е фатално да вдигнеш малко по висока температура, но при условие, че има термостати за по 40 50 лв за фиата ( не са берт от 100 лв но пак вършат работа) защо е било нужно термостат от рено (мисля че беше) за 10 12 лв да си създаваш главоболия?мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
кроко61 написа:Торнадо го написа-на тд 100 от 100 лв нагоре -за това иде речмненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
AthlonXP написа:кроко61 написа:Торнадо го написа-на тд 100 от 100 лв нагоре -за това иде речFIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps
Коментар
-
Колегата отговори вместо мен, но само да допълня. Набиването е малко трудно. Първия път само. После като че ли маркуча се поотпуска. Аз го правех два пъти упражнението, щото го бях вкарал накриво. Ползвах веро за смазка отвътре, но мисля че със свинска мас ще е по-лесно. Никакви греси че разпенват антифриза! Авторе, на снимката тоя термостат не ми се вижда оригинален. Нещо му е много некачествена изработката. Аз си бях намерил Френсо производство. Но може и да е от снимката...Fiat Marea TD100
Коментар
-
Здравейте колеги,както личи нов съм във форума и карам мареа ТД100 Уикенд.Поради ниските показания на стрелката за температурата на таблото и след профилактика на същото се оказа,че е от термостата.Та въпросите ми са следните:1.Този термостат/оригиналния/ двойно действащ ли е?2.Ако поставя новия от Рено 5 трябва ли да избия/отстраня от корпуса стария оргинален термостат и да ползвам само тялото му. П.С. според майстора ако оригиналния е двойнодействащ няма да стане този от Реното.Знам че тука колегите сте с опит и ще получа компетентно мнение.Благодаря предварително!!!
Коментар
-
javor68 написа:Колеги ама вие не сменяте ли термостата с оригинален демек цялото тяло ако е така значи аз съм се прецакал щото дадох 102 лв за него.И не се ли страхувате че "оня" оригиналния дето е останал вътре в тялото в един момент може да рече да си остане затворен??както примерно е бил отворен?Fiat Marea TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар