Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Първият ми Fiat

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

http://www.mobile.bg/11289651075913424Честно, с ръка на сърце, ако имах 2500лв излишни, отивах и го вземах, е*ем ти и Стилото и вървежа му !
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      http://www.mobile.bg/11289651075913424Честно, с ръка на сърце, ако имах 2500лв излишни, отивах и го вземах, е*ем ти и Стилото и вървежа му !
      Това е ЖТД 100 - колата е за без пари... каквото и да и има на тази кола се оправя успешно - доказано е. :D На мястото на питащия хич не се замислям.
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

emzo написа:
        На тая кола колко от приятелите ми се точат.. Страшно е Бравото!
        Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Колата се оглежда в момента Да видим девойката дали ще се похвали тук :D
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Бравото за което става въпрос в горните постове е вече продадено.
            Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Dimo_J написа:
              TD = железен мотор.Колкото по-малко електроника-толкова по ефтина поддръжка
              По-малко електроника ама: помпа Лукас.... Турбото - почти същото като на ЖТД.Само дюзите са по-евтини, ама я кажете колко човека познавате дето са имали проблеми с която и да е дюза на ЖТД и колко с ’умната’ на ТД.Колега, аз пък ще те посъветвам да си вземеш нещо по-съвременно от Браво - все пак модела е спрян от производство преди почти 10 години.Щом си студент - за из града ще ти е много добре с едно Пунто 2 ЖТД - 2000 година и нагоре. Вземат се по за 3500 вече, даже и надолу.А за покупката - щом не бързаш - съвета ми е кола от форума - най-малкото като я видиш като обява, можеш да прочетеш много за нея по старите мнения на собственика - дори и да не иска да сподели нещо.И друго - ремонтите по колата не са страшно нещо - те просто си идват наред в даден момент от експлоатацията - това че нещо е правено е много по-добре отколкото да ти кажат = ’нищо не е пипано’ - това е сигурен знак, че ти ще ’пипаш’.
              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
                Колега, аз пък ще те посъветвам да си вземеш нещо по-съвременно от Браво - все пак модела е спрян от производство преди почти 10 години.
                Ти сериозно ли ще предпочетеш Пунтото пред Бравото от обявата по-горе?!?!А и Браво се произвежда,не е спрян от производство!
                Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Моят Fiat

Определено не съм фен на такива малки коли, като пунтото. Все пак ако, реша да повозя приятелите си, ще е малко по - просторно. Багажника като гледам също не е малък. Определено не съм фен на пунтото, колкото и да е икономичен и пъргав, а и не е в стила ми да карам мъничета. Интересно е как всеки един от форума, казва плюсовете и минусите за колата която най - го влече. Но, все пак живеем в Бг, не всеки може и има възможността да си купи нова кола. А тези които си купуваме втора ръка, в повечето случаи е точно в тази група от 2000 - до 5 или 6000лв. Моите възможности са около 3000лв, и от в този смисъл съм се оглеждал дълго каква кола да си набележя. Харесвам Fiat Bravo, защото има визия на спортна кола, съвсем в моя стил. Като винаги съм харесвал дизеловите двигатели. Предишните ми две коли също бяха дизели, такаче.... Fiat Bravo TD е моя фаворит, от гледна точка на цена на колата, разход на гориво, цена на консумативи и всички чаркове, които ще са необходими за обслужването на колата. Пожелавам си да ми върви по вода и след това ще ви се похваля за покупката си. Но до тогава има време.
                  After Every Victory you Have more Enemies

Коментар

Re: Моят Fiat

Aero написа:
                    Определено не съм фен на такива малки коли, като пунтото. Все пак ако, реша да повозя приятелите си, ще е малко по - просторно. Багажника като гледам също не е малък. Определено не съм фен на пунтото, колкото и да е икономичен и пъргав, а и не е в стила ми да карам мъничета. Интересно е как всеки един от форума, казва плюсовете и минусите за колата която най - го влече. Но, все пак живеем в Бг, не всеки може и има възможността да си купи нова кола. А тези които си купуваме втора ръка, в повечето случаи е точно в тази група от 2000 - до 5 или 6000лв. Моите възможности са около 3000лв, и от в този смисъл съм се оглеждал дълго каква кола да си набележя. Харесвам Fiat Bravo, защото има визия на спортна кола, съвсем в моя стил. Като винаги съм харесвал дизеловите двигатели. Предишните ми две коли също бяха дизели, такаче.... Fiat Bravo TD е моя фаворит, от гледна точка на цена на колата, разход на гориво, цена на консумативи и всички чаркове, които ще са необходими за обслужването на колата. Пожелавам си да ми върви по вода и след това ще ви се похваля за покупката си. Но до тогава има време.
                    Мога да се хвана на бас със теб,че щом отлагаш толкова във времето да си купиш кола и това стане наистина пролетта,когато дойдат щъркелчетата -то тогава,ще си със друг ъкъл и той изобщо няма да е Фиат-ски. .
                    EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ

Коментар

Yavor написа:
                      Dimo_J написа:
                      TD = железен мотор.Колкото по-малко електроника-толкова по ефтина поддръжка
                      По-малко електроника ама: помпа Лукас.... Турбото - почти същото като на ЖТД.Само дюзите са по-евтини, ама я кажете колко човека познавате дето са имали проблеми с която и да е дюза на ЖТД и колко с ’умната’ на ТД.Колега, аз пък ще те посъветвам да си вземеш нещо по-съвременно от Браво - все пак модела е спрян от производство преди почти 10 години.Щом си студент - за из града ще ти е много добре с едно Пунто 2 ЖТД - 2000 година и нагоре. Вземат се по за 3500 вече, даже и надолу.А за покупката - щом не бързаш - съвета ми е кола от форума - най-малкото като я видиш като обява, можеш да прочетеш много за нея по старите мнения на собственика - дори и да не иска да сподели нещо.И друго - ремонтите по колата не са страшно нещо - те просто си идват наред в даден момент от експлоатацията - това че нещо е правено е много по-добре отколкото да ти кажат = ’нищо не е пипано’ - това е сигурен знак, че ти ще ’пипаш’.
                      .Ок приятел много добре казано-кола от форума.Тогава продавам моята Мареа ЖТД,която до този момент ми е излязла малко над 8500лв и след всичките глезотии,подобрения,сменени части с най-добрите на пазара оставям на теб да обсъдим каква цена може да се търси на такава кола без да изглежда смешно .Колко членове на форума са си купили Фиат от други членове? Има ли някъде наистина точна бройка,защото наистина ме загриза любопиството? Не говоря за покупка на части втора злоупотреба,а за коли на които сядаш и караш и после не псуваш предишния собственик тук във форума :P
                      EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ

Коментар

emzo написа:
                        хаха не знам какво си имал предвид,но май е било браво на обявата,я сега чукни линка да видиш какво ще ти излезе...щото аз гледах като гръмнат,за какво си готов да смениш стилото
                        ex.Мареа ТД100

Коментар

Хихихи, беше много натокано Браво ЖТД100, с 4 еъра, кожа, пръскалки, 17ки джанти, които веднага трябва да се разкарат и те така, ама много бърже са го продали.
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ТД, ама на един приятел ТД-то му гори 10 градско, аз съм си доволен от моето ЖТД - 7.8. Миналата седмица Червен бряг - Варна - Червен бряг = 760 км. ми удари разход 5.6 като сме били 4 човека и на места съм карал със около 190. Колежката или колегата / не ми стана ясно какъв род е точно/ да си направи сметката, освен това не мисля че подръжката на ЖТД е чак толкова по-скъпа.
                            Fiat Bravo JTD '99

Коментар

JTD е по-добрият избор...докато не се прецака. Пълно е с датчици, които не са от най-евтините.
                              FIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps

Коментар

jenti написа:
                                ТД, ама на един приятел ТД-то му гори 10 градско, аз съм си доволен от моето ЖТД - 7.8. Миналата седмица Червен бряг - Варна - Червен бряг = 760 км. ми удари разход 5.6 като сме били 4 човека и на места съм карал със около 190. Колежката или колегата / не ми стана ясно какъв род е точно/ да си направи сметката, освен това не мисля че подръжката на ЖТД е чак толкова по-скъпа.
                                Градски разход е доста относителна величина, при мен "градско" съм свалял и до 5 и малко, а съм стигал и до 10 !! зависи каде и по колко висиш в задръстванията, имал съм случаи в които вися по 10 минути на сфетофар!иначе тд е железен движател(спор няма) но е стара машина, малко по шумен и не е е ЖТД (H) Аз карам ЖТД 105 от 3 години !! и мога да ти гарантирам за последните 80 000 вече които аз го карам, че автомобила е железен, върви доста прилично за дизел( ако уцелиш читаво) аз карам доста вандалски, и настъпвам колата доста често до червено, карам я с 44 амперов акумулатор и пали на - 20 без проблем за 80 хиляди съм сменил феродов диск накладки масла ремъци, ролк, 2 биалети и 2 курмилни накрайника + лагер на заден носач- така ( това всичко си е консумативи )Успех с новата кола :D
                                мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва

Коментар

Working...
                                X