http://www.mobile.bg/11289651075913424Честно, с ръка на сърце, ако имах 2500лв излишни, отивах и го вземах, е*ем ти и Стилото и вървежа му !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Първият ми Fiat
Collapse
X
-
emzo написа:http://www.mobile.bg/11289651075913424Честно, с ръка на сърце, ако имах 2500лв излишни, отивах и го вземах, е*ем ти и Стилото и вървежа му !A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Dimo_J написа:TD = железен мотор.Колкото по-малко електроника-толкова по ефтина поддръжкаAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Колега, аз пък ще те посъветвам да си вземеш нещо по-съвременно от Браво - все пак модела е спрян от производство преди почти 10 години.Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Моят Fiat
Определено не съм фен на такива малки коли, като пунтото. Все пак ако, реша да повозя приятелите си, ще е малко по - просторно. Багажника като гледам също не е малък. Определено не съм фен на пунтото, колкото и да е икономичен и пъргав, а и не е в стила ми да карам мъничета. Интересно е как всеки един от форума, казва плюсовете и минусите за колата която най - го влече. Но, все пак живеем в Бг, не всеки може и има възможността да си купи нова кола. А тези които си купуваме втора ръка, в повечето случаи е точно в тази група от 2000 - до 5 или 6000лв. Моите възможности са около 3000лв, и от в този смисъл съм се оглеждал дълго каква кола да си набележя. Харесвам Fiat Bravo, защото има визия на спортна кола, съвсем в моя стил. Като винаги съм харесвал дизеловите двигатели. Предишните ми две коли също бяха дизели, такаче.... Fiat Bravo TD е моя фаворит, от гледна точка на цена на колата, разход на гориво, цена на консумативи и всички чаркове, които ще са необходими за обслужването на колата. Пожелавам си да ми върви по вода и след това ще ви се похваля за покупката си. Но до тогава има време.After Every Victory you Have more Enemies
Коментар
-
Re: Моят Fiat
Aero написа:Определено не съм фен на такива малки коли, като пунтото. Все пак ако, реша да повозя приятелите си, ще е малко по - просторно. Багажника като гледам също не е малък. Определено не съм фен на пунтото, колкото и да е икономичен и пъргав, а и не е в стила ми да карам мъничета. Интересно е как всеки един от форума, казва плюсовете и минусите за колата която най - го влече. Но, все пак живеем в Бг, не всеки може и има възможността да си купи нова кола. А тези които си купуваме втора ръка, в повечето случаи е точно в тази група от 2000 - до 5 или 6000лв. Моите възможности са около 3000лв, и от в този смисъл съм се оглеждал дълго каква кола да си набележя. Харесвам Fiat Bravo, защото има визия на спортна кола, съвсем в моя стил. Като винаги съм харесвал дизеловите двигатели. Предишните ми две коли също бяха дизели, такаче.... Fiat Bravo TD е моя фаворит, от гледна точка на цена на колата, разход на гориво, цена на консумативи и всички чаркове, които ще са необходими за обслужването на колата. Пожелавам си да ми върви по вода и след това ще ви се похваля за покупката си. Но до тогава има време.EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
Yavor написа:Dimo_J написа:TD = железен мотор.Колкото по-малко електроника-толкова по ефтина поддръжкаEX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
emzo написа:http://www.mobile.bg/11289651075913424Честно, с ръка на сърце, ако имах 2500лв излишни, отивах и го вземах, е*ем ти и Стилото и вървежа му !ex.Мареа ТД100
Коментар
-
ТД, ама на един приятел ТД-то му гори 10 градско, аз съм си доволен от моето ЖТД - 7.8. Миналата седмица Червен бряг - Варна - Червен бряг = 760 км. ми удари разход 5.6 като сме били 4 човека и на места съм карал със около 190. Колежката или колегата / не ми стана ясно какъв род е точно/ да си направи сметката, освен това не мисля че подръжката на ЖТД е чак толкова по-скъпа.Fiat Bravo JTD '99
Коментар
-
jenti написа:ТД, ама на един приятел ТД-то му гори 10 градско, аз съм си доволен от моето ЖТД - 7.8. Миналата седмица Червен бряг - Варна - Червен бряг = 760 км. ми удари разход 5.6 като сме били 4 човека и на места съм карал със около 190. Колежката или колегата / не ми стана ясно какъв род е точно/ да си направи сметката, освен това не мисля че подръжката на ЖТД е чак толкова по-скъпа.мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар