http://www.mobile.bg/11289651075913424Честно, с ръка на сърце, ако имах 2500лв излишни, отивах и го вземах, е*ем ти и Стилото и вървежа му !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Първият ми Fiat
Collapse
X
-
emzo написа:http://www.mobile.bg/11289651075913424Честно, с ръка на сърце, ако имах 2500лв излишни, отивах и го вземах, е*ем ти и Стилото и вървежа му !каквото и да и има на тази кола се оправя успешно - доказано е. :D На мястото на питащия хич не се замислям.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Dimo_J написа:TD = железен мотор.Колкото по-малко електроника-толкова по ефтина поддръжкаAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Колега, аз пък ще те посъветвам да си вземеш нещо по-съвременно от Браво - все пак модела е спрян от производство преди почти 10 години.Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Моят Fiat
Определено не съм фен на такива малки коли, като пунтото. Все пак ако, реша да повозя приятелите си, ще е малко по - просторно. Багажника като гледам също не е малък. Определено не съм фен на пунтото, колкото и да е икономичен и пъргав, а и не е в стила ми да карам мъничета. Интересно е как всеки един от форума, казва плюсовете и минусите за колата която най - го влече. Но, все пак живеем в Бг, не всеки може и има възможността да си купи нова кола. А тези които си купуваме втора ръка, в повечето случаи е точно в тази група от 2000 - до 5 или 6000лв. Моите възможности са около 3000лв, и от в този смисъл съм се оглеждал дълго каква кола да си набележя. Харесвам Fiat Bravo, защото има визия на спортна кола, съвсем в моя стил. Като винаги съм харесвал дизеловите двигатели. Предишните ми две коли също бяха дизели, такаче.... Fiat Bravo TD е моя фаворит, от гледна точка на цена на колата, разход на гориво, цена на консумативи и всички чаркове, които ще са необходими за обслужването на колата. Пожелавам си да ми върви по вода и след това ще ви се похваля за покупката си. Но до тогава има време.After Every Victory you Have more Enemies
Коментар
-
Re: Моят Fiat
Aero написа:Определено не съм фен на такива малки коли, като пунтото. Все пак ако, реша да повозя приятелите си, ще е малко по - просторно. Багажника като гледам също не е малък. Определено не съм фен на пунтото, колкото и да е икономичен и пъргав, а и не е в стила ми да карам мъничета. Интересно е как всеки един от форума, казва плюсовете и минусите за колата която най - го влече. Но, все пак живеем в Бг, не всеки може и има възможността да си купи нова кола. А тези които си купуваме втора ръка, в повечето случаи е точно в тази група от 2000 - до 5 или 6000лв. Моите възможности са около 3000лв, и от в този смисъл съм се оглеждал дълго каква кола да си набележя. Харесвам Fiat Bravo, защото има визия на спортна кола, съвсем в моя стил. Като винаги съм харесвал дизеловите двигатели. Предишните ми две коли също бяха дизели, такаче.... Fiat Bravo TD е моя фаворит, от гледна точка на цена на колата, разход на гориво, цена на консумативи и всички чаркове, които ще са необходими за обслужването на колата. Пожелавам си да ми върви по вода и след това ще ви се похваля за покупката си. Но до тогава има време.-то тогава,ще си със друг ъкъл и той изобщо няма да е Фиат-ски.
.
EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
Yavor написа:Dimo_J написа:TD = железен мотор.Колкото по-малко електроника-толкова по ефтина поддръжка.Колко членове на форума са си купили Фиат от други членове? Има ли някъде наистина точна бройка,защото наистина ме загриза любопиството? Не говоря за покупка на части втора злоупотреба,а за коли на които сядаш и караш и после не псуваш предишния собственик тук във форума :P
EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
emzo написа:http://www.mobile.bg/11289651075913424Честно, с ръка на сърце, ако имах 2500лв излишни, отивах и го вземах, е*ем ти и Стилото и вървежа му !ex.Мареа ТД100
Коментар
-
ТД, ама на един приятел ТД-то му гори 10 градско, аз съм си доволен от моето ЖТД - 7.8. Миналата седмица Червен бряг - Варна - Червен бряг = 760 км. ми удари разход 5.6 като сме били 4 човека и на места съм карал със около 190. Колежката или колегата / не ми стана ясно какъв род е точно/ да си направи сметката, освен това не мисля че подръжката на ЖТД е чак толкова по-скъпа.Fiat Bravo JTD '99
Коментар
-
jenti написа:ТД, ама на един приятел ТД-то му гори 10 градско, аз съм си доволен от моето ЖТД - 7.8. Миналата седмица Червен бряг - Варна - Червен бряг = 760 км. ми удари разход 5.6 като сме били 4 човека и на места съм карал със около 190. Колежката или колегата / не ми стана ясно какъв род е точно/ да си направи сметката, освен това не мисля че подръжката на ЖТД е чак толкова по-скъпа.за 80 хиляди съм сменил феродов диск накладки масла ремъци, ролк, 2 биалети и 2 курмилни накрайника + лагер на заден носач- така ( това всичко си е консумативи )Успех с новата кола :D
мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар