Здравейте.Искам да ви попитам скьпи сьфорумци какво бихте ме посьветвали по един вьпрос.Пред дилема сьм дали да отремонтирам стария си двигател на мареата който е 1.9 тд или да си взема втора употреба, и сьщо така какви са опциите при това положение мога ли да и сложа 1.9 jtd и с какви последствия. Уточнявам че стария е сьс спукан блок и всички последствия от това.Благодаря ви
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Може ли 1,9jtd вместо 1,9 td
Collapse
X
-
Re: Може ли 1,9jtd вместо 1,9 td
i_vack написа:Здравейте.Искам да ви попитам скьпи сьфорумци какво бихте ме посьветвали по един вьпрос.Пред дилема сьм дали да отремонтирам стария си двигател на мареата който е 1.9 тд или да си взема втора употреба, и сьщо така какви са опциите при това положение мога ли да и сложа 1.9 jtd и с какви последствия. Уточнявам че стария е сьс спукан блок и всички последствия от това.Благодаря виFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
i_vack написа:Всьщност ме притеснява по скоро всичко останало- полуоски, тампони на двигателя, скоростна кутия-дали всичко това сьвпада.Блазни ме защото имам оферта за един ударен жтдFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Прочети това и ще ти стане ясно.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=32825Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
Да ама човека не разбира. Ще му трябва и цяла ел инсталация -предна. Трябва да разглоби две коли напълно за трансфера. По добре си оправи ТД-то или си купи нов мотор ТД от форума. Друг вариант е ново старо но читаво JTD. Ще ти излезе в пъти по-евтино, отколкото да купуваш ударено и да прехвърляш всичко. Дори и да ти го подарят, ако труда не е от теб, ще ти излезе пак по-скъпо. А и ако нещо не заработи поради повреда- много пари. Да не забравяме и съпия демпферен маховик, който може да се издъни скоро. Абе все злини те чакат.Fiat Marea TD100
Коментар
-
iuly_vn написа:Да ама човека не разбира. Ще му трябва и цяла ел инсталация -предна. Трябва да разглоби две коли напълно за трансфера. По добре си оправи ТД-то или си купи нов мотор ТД от форума. Друг вариант е ново старо но читаво JTD. Ще ти излезе в пъти по-евтино, отколкото да купуваш ударено и да прехвърляш всичко. Дори и да ти го подарят, ако труда не е от теб, ще ти излезе пак по-скъпо. А и ако нещо не заработи поради повреда- много пари. Да не забравяме и съпия демпферен маховик, който може да се издъни скоро. Абе все злини те чакат.
Коментар
-
За мое съжаление май никой не го е правил, за да ми каже все пак има ли някакви конструктивни изменения и последствия.Но ако не хвърлям колата ще сменям, и ако сменям ще е JTD,За ремонт на ДВГ и дума не може да става.Ще е по скъпо от това да си взема друг.Просто са се скапали много неща след работа в прегрято сьстояние.
Коментар
-
i_vack написа:За мое съжаление май никой не го е правил, за да ми каже все пак има ли някакви конструктивни изменения и последствия.Но ако не хвърлям колата ще сменям, и ако сменям ще е JTD,За ремонт на ДВГ и дума не може да става.Ще е по скъпо от това да си взема друг.Просто са се скапали много неща след работа в прегрято сьстояние.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар