Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бял пушек при палене?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    Ти като издишаш сутрин, пак има бяла пара, нали ?Така наречения Ху ефект
    Да, ама не ми се менят оборотите- ъп енд даун . Ху-кам си бяла пара,ама на стабилни обороти
    STILO JTD 1.9- 115 BLACK

Коментар

zrancho написа:
      vensai написа:
      Аз съм със същия проблем http://vbox7.com/play:0421c7a0направих клипче,снимах и мигащата лампа на таблото - при диагностиката ми казаха че било изгоряло реле на свещите или свещи обаче си пушеше така и преди да ми почне да ми мига лампата в крайна сметка днеска ще видя от какво е и дали ще изчезне тоя пушек
      И? Какво стана в крайна сметка?
      Еми нищо за сега :D смених свещите и пак си пуши бяло и си върви колата. Запали без проблем на -10, но определено не е от свещите. но забелязъх нещо друго - когато свалих да си чистя дебитомера, като го сложих пак без филтър и я запалих пушише много повече от този бял дим и двапати по гъст после като сложих и филтъра, който е коносовиден спортен намаля малко. п.с. когато смених свещите започна да пуши като при колегата , първо изкарва за секунда черен и после пак бял и когато е на тихи не пуши
      Alfa Romeo 147 2004 mJetd

Коментар

[quote="vensai"]
        zrancho написа:
        vensai написа:
        Аз съм със същия проблем http://vbox7.com/play:0421c7a0направих клипче,снимах и мигащата лампа на таблото - при диагностиката ми казаха че било изгоряло реле на свещите или свещи обаче си пушеше така и преди да ми почне да ми мига лампата в крайна сметка днеска ще видя от какво е и дали ще изчезне тоя пушек
        И? Какво стана в крайна сметка?
        Колеги да попитам и аз за един доста сериозен проблем,имам фиат мареа 2.4тд. тази сутрин като си карах колата и като спирах на сфетофара започна да прекъсва и отзат пушеше бяло с мирис на сурова навта и на таблото ми светна лампата за диуза.Така е цял ден,на високите обороти работи на ниските прекъсва и пуши а и взе много трудно да пали,варти все едно е била загаснала за навта.МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА ПОМОГНЕ, благодаря предварително.
        За да караш италиянски коли,трябва да си много кораво копеле.

Коментар

Working...
        X