Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мареа ТД100 - проблем с помпа Лукас

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мареа ТД100 - проблем с помпа Лукас

това го постнах в особения сайт за помпите лукас, но гледам , че тук колеги ( конкретно към дизелджийте се обръщам чест и почитания и към бензин, газ и метан разбирасе ) сте по - активни ...та ето какви проблеми имамколеги дизелджий ще помоля да ми кажете майстор в гр.Бургас за тея "ЛУКАС"-и, че аз едва вчера разбрах, че помпата ми била такъм модел.... и доста проблемен доколкото ми казаха за съжаление когато купувах моята марейка изобщо неподозирах за това...та сега колата работи, но има дразнещи неща...и едни питания : 1. на свободен ход и ниски обороти вдига обороти до около 1300 -1400 и след известно време около минута ги смъква, но после пак т.е. оборотите варират скачат , както сърцето ми при първата ми среща ( е не точно по бавни са ) ; 2. 1000 оборота нормално ли е за дизела ( все пак от скоро карам дизел само от 2 години допреди това бях с бензинки и там бях станал направо майстор..та до 750 оборота си бях направил предната кола и никакви ядове, нито тресеше нито мотора да вибрира); 3. когато подавам газ се чува едно виене ..гледах гледах и ми се струва от ролките т.е. от външната ролка та може ли само едната да сменя; 4. нещо не ми отчита правилно горивомера...може ли да се почисти в "домашни уловия" т.е. от мен..без да наливам пари за нещо такова ако не е толкова сложно разбира се Ще ви бъда благодарен да ме упътите, че нали в тази криза трябва се събират пари за ремонт така на куп..500 - 1000 лв..как се дават и да преценя колко време да я карам в това състояние, ч еми се струва, че и разхода ми качи малко повечко. Благодаря ви предварително.П/С : колата е Фиат Мареа 100 тдИмаш проблеми с помпа на ТД 100 и пишеш в тема за електроусилвател на пунто Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org
    "НИКОГА НЕ ОТРИЧАЙ ЛЕГЕНДИТЕ , КОЙТО СЕ НОСЯТ ЗА ТЕБ"
    ПАОЛО КУЕЛЬО
Working...
X