Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

гарнитура за капака и светеща лампа на свещите за подгряване

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

гарнитура за капака и светеща лампа на свещите за подгряване

здравейте днеска като се прибирам от работа и трагвам да паля и нестава :D след дълги усолия запалих но взе да ми свети лампата на подгревните свещи но свети на импулси (мига) предполагам че някоя свещ е "хварлила топа" !?и др ми проблем сменяха ми гарнитура на капака щото ми мяташе масло и откакто я сменика взе да мета повече :D сгах ме сиикон но нестава и чух че имало коркови гарнитиру а те от влагата се раздуват и оплатняват по добре (поне аз така си мисля) та бихле ли ми каза ли от каде да си закупя такава (сайт на магазина или адрес). аааааа и още нещо искам да отида при свесен маистор които РАЗБИРА ОТ ДИЗЕЛ! дайте идея каде е той

Колата загрява ли до нормални граници? Това ще рече, дали стрелката на температурата се завърта до водоравно или се мести само на едно-две деления?!
    Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
    Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
    http://www.keepfighting.ms

Коментар

Re: гарнитура за капака и светеща лампа на свещите за подгря

toliboli написа:
      и др ми проблем сменяха ми гарнитура на капака щото ми мяташе масло и откакто я сменика взе да мета повече :D сгах ме сиикон но нестава и чух че имало коркови гарнитиру а те от влагата се раздуват и оплатняват по добре (поне аз така си мисля) та бихле ли ми каза ли от каде да си закупя такава (сайт на магазина или адрес). аааааа и още нещо искам да отида при свесен маистор които РАЗБИРА ОТ ДИЗЕЛ! дайте идея каде е той
      Относно гарнитурата винаги ползвам старата напълвам канала на капака със силикон Виктор рейнц изчкавам около 30 минути до час според зависи от околната температура и стягам повече не тече.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

да колата си загрява нормално стига до средата, перките си работят сичко уж е точно.?а за силикона сигорно ли е че щестане :s

Коментар

а някой свесен сервис ще ми препорачате ли (за софия)

Коментар

Working...
          X