здравейте днеска като се прибирам от работа и трагвам да паля и нестава :D след дълги усолия запалих но взе да ми свети лампата на подгревните свещи но свети на импулси (мига) предполагам че някоя свещ е "хварлила топа" !?и др ми проблем сменяха ми гарнитура на капака щото ми мяташе масло и откакто я сменика взе да мета повече :D сгах ме сиикон но нестава и чух че имало коркови гарнитиру а те от влагата се раздуват и оплатняват по добре (поне аз така си мисля) та бихле ли ми каза ли от каде да си закупя такава (сайт на магазина или адрес). аааааа и още нещо искам да отида при свесен маистор които РАЗБИРА ОТ ДИЗЕЛ! дайте идея каде е той
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
гарнитура за капака и светеща лампа на свещите за подгряване
Collapse
X
-
Колата загрява ли до нормални граници? Това ще рече, дали стрелката на температурата се завърта до водоравно или се мести само на едно-две деления?!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
-
Re: гарнитура за капака и светеща лампа на свещите за подгря
toliboli написа:и др ми проблем сменяха ми гарнитура на капака щото ми мяташе масло и откакто я сменика взе да мета повече :D сгах ме сиикон но нестава и чух че имало коркови гарнитиру а те от влагата се раздуват и оплатняват по добре (поне аз така си мисля) та бихле ли ми каза ли от каде да си закупя такава (сайт на магазина или адрес). аааааа и още нещо искам да отида при свесен маистор които РАЗБИРА ОТ ДИЗЕЛ! дайте идея каде е тойFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар