Здр на всички "съдраха" ми гъза около бравата .. свещи , накладки , дискове, и още няколко дребни неща - 700лв .. Наскоро колата загря... нз от какво. Закарах я в един сервиз и от там ми съобщиха главата е фира втора употреба 300-500лв + демонтаж монтаж 150лв.., а нова била около 1200лв и нагоре.. Излиза, че с тези 2 ремонта аз по добре да си купя нова кола и да си я ползвам за части старата ... Реших да пиша тук за консултации по съвет на един приятел относно това да не ме цакат с кофти части и много пари Въпросът ми е- Нормални ли са тези цени за глава? (ако да - от къде да се вземе и относно ренген къде и как ? ) БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНОТемата е преместена в подходящ раздел."Модераторски екип на fiat-bg.org"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвети за " Глава" на Брава 1.9 ТД
Collapse
X
-
" свещи,накладки,дискове и някой други дреболий "-за 700лв За тоз ремонт (ако може да се каже ремонт) са ти съдрали не кожата ами незнам какво.Главата я свали и я занеси у некоя шлаиф база да я видят.Може гарнитурката да е духнала.Не си купувай друга кола,че се набиваш само-по добре си оправи тази.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
И според мен е по добре даси оправиш тази кола, поне ще знаеш че всичко и е оправено , а другата кой знае в какво състояние ще бъде и пак ще почнеш да я ремонтираш. А главата като се свали ще се разбере дали е от нея или не. Може да е крива главата , или гарнитурата да е прегоряла но докато не се свали не може да се гадае.темпра 1,9тд
Коментар
-
Ако колата ти е тд100 ето тук има глава http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=63511Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар