Чета аз в книжката 4.8 л. без и 5.5 л. с масления филтър...ама фактически колко ми трябва... щото имам една тубичка с 5 л. - дали ще ми стигне за смяната???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко масло иска 2.4 ЖТД двигателя???
Collapse
X
-
pr_00f написа:На моята 3 пъти съм сменял - всеки път слагам 5 литра и отива на максВинаги съм се чудил защо е така
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:pr_00f написа:На моята 3 пъти съм сменял - всеки път слагам 5 литра и отива на максВинаги съм се чудил защо е така
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
pr_00f написа:А моята мисля че има радиатор.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
прибрах колата снощи...цяла нощ седя - лекинко предницата беше нагоре.сабале маслото беше точно посредата....п.п. доктора каза, че като махнал кората имало капало масло на неяFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
1,9 jtd събира 4,8 точно до макса като напълни масления филтър, от минимума до максимума на пръчката е един литър! както някой по горе беше казал с 5 литра си на средата точно ! Хубаво е да ти е на макс макс стига да нямаш големи картерни газове !мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар