Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ за Фиат Стило 1.9 jtd не пали.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Помощ за Фиат Стило 1.9 jtd не пали.

izvinavam se 4e pi6a taka no sam v gr i niamam bg klaviatyra. fiata go ygasix v sabota i v nedelia sytrinta neiska da zapaliИзвинявам се ,че пиша така ,но съм в Гърция и нямам Бг клавиатура.Фиата го угасих в събота и в неделя сутринта не иска да запали.Реактирано."Модераторски екип на fiat-bg.org"

Преведох ти поста за да може някой да ти помогне.Какво означава не пали?Акумулатора поне има ли ток за да завърти стартера?
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Re: Помощ за Фиат Стило 1.9 jtd не пали.

vsi4ko e ok .kato kazvam vsi4ko vsi4ko niama iavna pri4ina za tova v momenta e v serviz na bosh i se xvanaxa za glavataВсичко е ок.Като казвам всичко всичко няма явна причина за това в момента е в сервиз на Бош и се хванаха за главата.Опитай да ползваш конвертора на текста към кирилца."Модераторски екип на fiat-bg.org"

Коментар

Аз не разбрах точно къде си,въпреки че пишеш на латиница ми се стори че си в гърция.Там или не са чували за комън реал в този сервиз или нямат традиции в подържането на такива машини.За съжаление трябва да се сменят някои части за проба и това са датчик колянов вал,регулатор на налягането,не се изключва възможноста да не тръгва помпата в резервоара или проблем с датчика на разпределителния вал,на последно място посочвам проблем с дюза.Да не говорим че на компютърна диагностика има живи данни и който познава принципа на работа на система знае кои параметър да следи .Успех!!!

Коментар

Re: Помощ за Фиат Стило 1.9 jtd не пали.

vsi4ko e provereno i pompa dyzi naliagane vsi4ko e v normite.kato ia slagat na pc na proverka za gre6ki niwo ne izliza nikakva gre6ka.da v gartsia sam i dosega nikoga ne e pravila problemi nikoga .prosto v nedelia otkaza da pali .i na darpane neiska da pali daje i sprei i slagaxa ot tozi za dizelite niwo .taina i zagatka ostava za tiax do momenta we otida do serviza na fiat i we vidia kakvo we mi kajat tam.niakoi ako ima niakakvi idei da pi6e ako my se e sly4valo tova.piam toia da4ik na kolianovia val ako e razvalen iama li da izleze kato gre6ka pri proverka s pc kato go pyskat?Хайде колега, постарай се да пишеш на кирилица!Не може да ти превеждаме постовете толкова пъти!Използвай форумския конвертор за кирилизация на текстаМодераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Колега, за да не ти сложат забрана за писане във форума - хайде намери си кирилица по твой вкус - най-лесният начин е да помолиш и ще получиш - дори мен.Датчикът на коляновия вал - излиза на диагностика, но не винаги.
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Абе то идеи колкото щеш,само че защо ти е идея след като плащаш на сервиз.Няма да учим и гърците на занаят.Те и без това не ни обичат.Ти пък не можеш сам да се справиш.В омагьосания кръг си.Успех!!!

Коментар

Working...
              X