Здравейте, бъдещи колеги! Имам едно просто питане към всички почитатели на дизела! Искам да чуя мнението Ви кой дизел е по-добър, ако може въобще да се прави подобна квалификация?! Питам, т.к. съм решил да си купувам автомобил с дизелов мотор! И нека уточня, говоря за нов автомобил надявам се 25000 евро да ми стигнат! Това не е шега аз съм сериозен, затова и питам съвсем сериозно! Досега чрез познати събрах и най-вече чух различни мнения, но нали знаете всеки си хвали колата. И благодарение на тях имах възможността да карам следните автомобили: CITROEN C4-2.0HDi 138к.с., Peugeot 307-2.0 HDi, 16 клапана, (136к.с.), Toyota Corolla 2.0 D4D, VW Golf 2.0 TDI-140к.с., Audi A3 2.0 TDI-140к.с.! Честно да Ви кажа ми е трудно да си избера, т.к. и 5-те автомобила вървят чудесно. Затова искам да чуя повече мнения, за което Ви благодаря!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв Дизел?
Collapse
X
-
Mitko написа:В момента най-добрия дизел на пазара е този на FIAT. FIAT създадоха common-rail системата и после я продадоха на Bosch. Продадоха обаче 1-во поколение, а сега в автмобилите си вграждат 2-ро. Това е системата MultiJet. Опитай такъв двигател и няма да сбъркаш. Само да уточня и че двигателя на FIAT - 1.3 16V MultiJet е двигател на 2005-а година.FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
sev написа:Fiat Stilo 1,9 16 V JTD - 150 PShttp://www.fiat.bg/index.php?pid=69&id_model=12&id_ver=26VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Re: Какъв дизел?
Djambazki-Sofia написа:Колеги, благодаря Ви за мненията, но какво ще кажете за ФИАТ КРОМА, на мен лично много ми хареса като го разгледах в сайта на ФИАТ?!
Коментар
-
n_nikolow написа:Колеги,какво ще кажете за FIAT Punto 1.7 TD. В момента търся читаво такова (задължително 3-врато). За бензиновите мотори на Punto чувам добри отзиви, но за дизела незнам почти нищо (а аз държа да е дизел).Fiat Punto 1.7 TD
Коментар
-
tzetzo_slavista написа:n_nikolow написа:Колеги,какво ще кажете за FIAT Punto 1.7 TD. В момента търся читаво такова (задължително 3-врато). За бензиновите мотори на Punto чувам добри отзиви, но за дизела незнам почти нищо (а аз държа да е дизел).FIAT Punto 1.7TD
Коментар
-
perlsite написа:Djambazki-Sofia не е посещавал тази тема от доста време, но разбрах, че е избрал в крайна сметка италианското Alfa 1.9 JTD 150 к.с. Вече е в клуба на "JTD" собственицитеAlfa Romeo Giulia 2.0T 280hp TI RWD '17 & Fiat Punto Evo 1.4 77hp '10
ex Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm Q-Tronic '09, ex Fiat Punto 1.2 60hp ELX '00, ex Alfa Romeo 147 1.9 JTDm '05, ex Alfa Romeo 145 1.4 TS 16v '97, ex Fiat Punto 1.1 S '95
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар