Здравеите колеги аз съм нов член можете ли да ми кажете признаците за заминаваща дюза
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дюзи въпрос
Collapse
X
-
Re: Дюзи випрос
miro mareata написа:Здравеите колеги аз съм нов член можете ли да ми кажете признаците за заминаваща дюзаFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
кола
най вярно е да се свалят и да се сложат на рейка и да се видат кък пръскат или да се закачи на идагностика да се видят колко отварят като запалиш колата ивадиш 1 по 1 буксите на кабелите към всяка ако работи ката трябва колата ще си пробени звука-зависи и на каква кола са сложени де-а това се отнаса повече за Бензинови коли
Коментар
-
Нищо няма да се разбере на тази диагностика,до колкото разбрах става дума за ТД100.Ако е така ,първо спри въздуха и ще спре да пуши бяло.Диагностиката на тези дюзи се прави на стенд а не на компютър.Белия пушек е симптом на неизгоряла нафта,с остра миризма на нафта,а това се случва защото е подадена порция в неправилния момент(по-късно),или е по-голяма порцията.Ако пикае дюза тя обикновено го прави на по-ниско налягане,мотора почва да чука от по-раното впръскване и в същото време смесва цвета на пушека като преобладава бялото от неигорялата нафта.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар