Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

JTD пали но като да тръгна не вдига обороти

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

JTD пали но като да тръгна не вдига обороти

Проблема е следния.Преди 2 дни качвам се паля(без проблеми) и като да тръгна не вдига обороти.Като отворих капака видях, че е разхлабен горивния филтър ,стенах го и се пооправи но след това същата история.Вчера го смених и пак се оправи но като я оставя на място за половин час и после я запаля отначало неможе да вдигне обороти но в последствие се оправя.Четох подобни теми но не ми се изясни ако някои може да помогне (аа и свети лампата за дюзата)1.7. Заглавието на нова тема трябва да е подходящо и описателно. Примери за лоши заглавия са: Помогнете ми, Заклещих се, Имам проблем, HELP: PROBLEM, ПОМОООЩ!!!!!!, Molqvi kajete ......., nqkoi znae li... и т.н. Пример за добри заглавия са: Проблем: Не мога да си отключа Tipo-то, Въпрос: как да си рестартирам ECU-то на Stilo-то, Link: Tipo/Tempra Workshop manual, RQ: DVD ePER Tipo и т.н. Редактирано заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org

Диагностика и направи.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Толкоз ли трудно щеше да им е на фиат тая лампа да е CHECK, примерно, а не пръскалка? Тогава пък щеше да има "къв чек?"... Най-удачно май щеше да е "SERVICE"...
      Steliyan's Life!
      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Аз залагам на потенциометър на педала
        Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
        Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
        Ventura garage

Коментар

Дано да не е, че като изключим, че е скъп, е и на адски гадно място монтиран.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
            Дано да не е, че като изключим, че е скъп, е и на адски гадно място монтиран.
            По гаден от на 166 нема,така че Ако е от него,първо задължително се пробва с почистване и стягане на контактите на куплунга,в 90% от случаите проблема е там
            Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
            Ventura garage

Коментар

Mury написа:
              първо задължително се пробва с почистване и стягане на контактите на куплунга,в 90% от случаите проблема е там
              При Браво/а е под жабката: Ето и как да го замери:
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Евала на колегите Mury и Emzo реших проблема.Имаше оголено кабелче преди куплунга.Оправих го и сега е чук няма проблеми.Мерси много

Коментар

swindler__ написа:
                  Евала на колегите Mury и Emzo реших проблема.Имаше оголено кабелче преди куплунга.Оправих го и сега е чук няма проблеми.Мерси много
                  Нема нищо ше почерпиш Обикновенно проблема е в контактите на буксата,при теб е ново двайсе,ето че научих нещо ново
                  Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                  Ventura garage

Коментар

emzo написа:
                    Mury написа:
                    първо задължително се пробва с почистване и стягане на контактите на куплунга,в 90% от случаите проблема е там
                    При Браво/а е под жабката: Ето и как да го замери:
                    Добре си дал данните за мерене,но при включен куплунг няма хубав контакт и се ебава
                    Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                    Ventura garage

Коментар

Аз малко преди да продам Бравото реших проблема генерално - разкарах куплунга и запоих проводниците
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                        Аз малко преди да продам Бравото реших проблема генерално - разкарах куплунга и запоих проводниците
                        Те тук се крие истината
                        Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                        Ventura garage

Коментар

Working...
                        X