Проблема е следния.Преди 2 дни качвам се паля(без проблеми) и като да тръгна не вдига обороти.Като отворих капака видях, че е разхлабен горивния филтър ,стенах го и се пооправи но след това същата история.Вчера го смених и пак се оправи но като я оставя на място за половин час и после я запаля отначало неможе да вдигне обороти но в последствие се оправя.Четох подобни теми но не ми се изясни ако някои може да помогне (аа и свети лампата за дюзата)1.7. Заглавието на нова тема трябва да е подходящо и описателно. Примери за лоши заглавия са: Помогнете ми, Заклещих се, Имам проблем, HELP: PROBLEM, ПОМОООЩ!!!!!!, Molqvi kajete ......., nqkoi znae li... и т.н. Пример за добри заглавия са: Проблем: Не мога да си отключа Tipo-то, Въпрос: как да си рестартирам ECU-то на Stilo-то, Link: Tipo/Tempra Workshop manual, RQ: DVD ePER Tipo и т.н. Редактирано заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
JTD пали но като да тръгна не вдига обороти
Collapse
X
-
Толкоз ли трудно щеше да им е на фиат тая лампа да е CHECK, примерно, а не пръскалка? Тогава пък щеше да има "къв чек?"... Най-удачно май щеше да е "SERVICE"...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
emzo написа:Дано да не е, че като изключим, че е скъп, е и на адски гадно място монтиран.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
swindler__ написа:Евала на колегите Mury и Emzo реших проблема.Имаше оголено кабелче преди куплунга.Оправих го и сега е чук няма проблеми.Мерси многоFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар