Изпадна ми малка ръчна помпа за нафта от Ситроен. Дали може да работи Типото с допълнителна помпа? Скоро сменяхме горивния филтър и се видяхме в приключение докато запали,няма обезвъздушаване. Може би има някакъв трик при смяната на горивният филтър? На Пежото си имах помпа и е много полезна зимата. В магазините също видях такива помпи-18лв. Някой слагал ли е? Преди или след филтъра?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Допълнителна помпа за нафтата
Collapse
X
-
Re: Допълнителна помпа за нафтата
alexass13 написа:Изпадна ми малка ръчна помпа за нафта от Ситроен. Дали може да работи Типото с допълнителна помпа? Скоро сменяхме горивния филтър и се видяхме в приключение докато запали,няма обезвъздушаване. Може би има някакъв трик при смяната на горивният филтър? На Пежото си имах помпа и е много полезна зимата. В магазините също видях такива помпи-18лв. Някой слагал ли е? Преди или след филтъра?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Когега, продават и едни еднопосочни клапани, които също вършат работа и не позволяват на горивото да се върне в резервоара при сваляне на горивен филтър. Представлява нещо като голяма гайка с два щуцера за маркучите.TEMPRA 1,9D 1994г. седан - преди
ТЕMPRA 1,9TDS 1993г. комби - сега
НЕ КАРАЙ С ПО-ГОЛЯМА СКОРОСТ ОТ ТАЗИ, С КОЯТО МОЖЕ ДА ЛЕТИ ТВОЯ АНГЕЛ-ХРАНИТЕЛ
Коментар
-
колеги вече незнам коя зима подред така наречената от вас помпа круша ми създава проблеми.Застудее ли малко повече тая помпа се свива като вакум и се смръзва няма отпускане.Няколко пъти я сменям,сега дори съм с точно такава от ситроен и все тая.Уж е направена да помага,а направо ми отрови живота.Моля кажете някой имал ли е подобен проблем и как го е решил.Мислех да сложа едно филтерче(от тези прозрачните) и да премахна изобщо помпичката дали ще стане,дали ще задържа горивото да не се връща в резервоара.
Коментар
-
tuzara написа:колеги вече незнам коя зима подред така наречената от вас помпа круша ми създава проблеми.Застудее ли малко повече тая помпа се свива като вакум и се смръзва няма отпускане.Няколко пъти я сменям,сега дори съм с точно такава от ситроен и все тая.Уж е направена да помага,а направо ми отрови живота.Моля кажете някой имал ли е подобен проблем и как го е решил.Мислех да сложа едно филтерче(от тези прозрачните) и да премахна изобщо помпичката дали ще стане,дали ще задържа горивото да не се връща в резервоара.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар