Здравеите колеги, преди 3 месеца баща ми си взе Браво 1.9 ГТД. От около месец и половина започна да свети на таблото, под датчика за горивото, червена дюза. Не свети постоянно, а когато стрелката за температурата е деление и половина над нулата. Ако загаси колата и изчака 5-10 мин и пак я запали лампичката изгасва и няма проблем. Няколко пъти опитва с добавки да сипва и за 3-4 дни проблема изчезва, но после пак същото. Ако някой има някакви идеи или е имал подобен проблем, ще съм благодарен даде съвет!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свети червена дюза на Браво 1.9JTD 105
Collapse
X
-
Re: Свети червена дюза на Браво 1.9JTD 105
StefanEmilov написа:Здравеите колеги, преди 3 месеца баща ми си взе Браво 1.9 ГТД. От около месец и половина започна да свети на таблото, под датчика за горивото, червена дюза. Не свети постоянно, а когато стрелката за температурата е деление и половина над нулата. Ако загаси колата и изчака 5-10 мин и пак я запали лампичката изгасва и няма проблем. Няколко пъти опитва с добавки да сипва и за 3-4 дни проблема изчезва, но после пак същото. Ако някой има някакви идеи или е имал подобен проблем, ще съм благодарен даде съвет!ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Реклама
Collapse
Коментар