Мисля че имам проблем с разходомера , като остане малко нафтичка проблем.Преди стрелката да влезе в червеното гасне за гориво.Два пъти съм гаснал така и следва зареждане обезвъздушаване и т.н. Някой ако може да помогне.Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пролем с разходомер
Collapse
X
-
Помпата е в резервоара, маха се плачето в багажника и има един черен капак .... всъщност така е на Браво, но и при Брава трябва да е така.Сваляш капака и се вади цялата помпа, виж механизма на поплавъка.А преди всичко това - виж дали със силно почукване по таблото не се мести стрелката.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
-
Първо направи това, че е по-лесно от ваденето на помпата в резервоара:http://download.fiat-bg.org/Books/Br....pdfмежду другото ако по ВИН колата ти е 2001г. сигурен ли си, че не е JTD100F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
За да не пускам друга тема.. моя горивомер пък има нафта в резервоара, и както карам и плавно стрелката започва да пада докато не падне нацяло, светва лампата и аз първия път като се шашнах спирам, отварям капаци, лягах отдолу.... абе няма проблеми.Качвам се паля и стрелката се вдига.Поне 4-5 пъти стана ми го прави това, ама като не разбирам.Къде да търся проблем?
Коментар
-
Dimo_J написа:За да не пускам друга тема.. моя горивомер пък има нафта в резервоара, и както карам и плавно стрелката започва да пада докато не падне нацяло, светва лампата и аз първия път като се шашнах спирам, отварям капаци, лягах отдолу.... абе няма проблеми.Качвам се паля и стрелката се вдига.Поне 4-5 пъти стана ми го прави това, ама като не разбирам.Къде да търся проблем?Alfa Romeo 147 2004 mJetd
Коментар
-
vensai написа:Аз имам абсолютно същият проблем със стрелката на горивото, обаче и със стрелката за температурата на антифриза.Казаха ми, че и двете са свързани, и че проблема бил в таблото.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар