Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Обороти на празен ход-проблем

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Обороти на празен ход-проблем

Колеги ако някой знае къде се намира този автоматичен регулатор който влияе на оборотите при студен двигател моля да ми помогне, ако може и със снимка. Информация за начина на сменяване и цена на регулатора също ме интересува. Помпата е Лукас а колата е Фиат Мареа 1.9 TD100.
    Fiat Marea HLX TD100 98г.

Колега какъв е точно проблема с оборотите ти- ниски, високи или?
    НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!

Коментар

Проблема е че като запаля колата при студен двигател оборотите трябва да са по високи от обичайните 800-850 примерно 1200 и постепенно да падат до 850 разбира се от значение е външната температура. А при мен като запаля са 600-700об. и като загрее са 850.

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...light=Тука има нещо по въпроса ти със снимка. По принцип оборотите се контролират от един вакум и жилото на снимката. Когато е студена колата жилото е отпусната и оборотите са около 1200 а като загрее колата вакуума дърпа жилото и оборотите падат до около 850.
        НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!

Коментар

Точно преди да пиша тук прочетох този тема но не разбирам кой е този вакум на снимката и как функционира защото явно при мен не работи и искам да го сменя.

Коментар

Working...
          X