jenshen73 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Стило 1,9 JTD не пали.
Collapse
X
-
Бензин на Дизелов двигател? Никога. Не и на моят.Както и да е, аз моите проблеми с нежеланието да стартира двигателя ги оправих - смених си още преди 2 години датчика на коляновия вал.Историята ми е описана няколко пъти. Но пак ще се повторя - при изправен двигател ако изведнъж спре да пали избирателно - топъл не пали, студен е ок - е датчик на колянов вал. Най-малкото е евтина част, която се сменя от средно грамотен майстор за 10 минути. Ако и тогава не се оправи - се гледат по-сложните и скъпи агрегати - акумулатор, помпи, дюзи... Може и в обратен ред, но моят съвет винаги е да се започва от най-евтиното...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Бензин на Дизелов двигател? Никога. Не и на моят.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:jenshen73 написа:Бензин на Дизелов двигател? Никога. Не и на моят.EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
Абсолютно никого не задължавам да пробва.Аз слагам периодично и проблеми нямам. Има сервизни телеграми на някакви си там .. Бош им викаха, сигурно разбират от дизели, знам ли ги. Та в тях е упоменато това.Всеки си носи глава на раменете.И естествено, че като мине 100км с 3та на 4000рпм ще има фал, я турбо я ....Последните постове станаха за отделна тема .... ама то има такава де ....F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар