Няма пробки при жетеде115
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се обезвъдушава охладителната с-ма на Фиат Мултипла 1.9
Collapse
X
-
Сега всички ще си скъсате моторите и ще им изкарате буталата през ауспуха за да ги затоплите за 1,5 км,а като доиде следващият студ,щя започнат отново да излизат от архива темите за липса на парно при изправен термостат.Не е въпроса да го минете това разстояние на 1-ва или 2-ра с пълна газ и да се биете в гърдите че имате добро парно,а да си карате нормално колиците.А може би аз не карам моите нормално след като не ги юркам с повече от 1500-1800 оборота???AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
iakvvu написа:Сега всички ще си скъсате моторите и ще им изкарате буталата през ауспуха за да ги затоплите за 1,5 км,а като доиде следващият студ,щя започнат отново да излизат от архива темите за липса на парно при изправен термостат.Не е въпроса да го минете това разстояние на 1-ва или 2-ра с пълна газ и да се биете в гърдите че имате добро парно,а да си карате нормално колиците.А може би аз не карам моите нормално след като не ги юркам с повече от 1500-1800 оборота???Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
emzo написа:А ти не спадаш в условията дадени от него Имаш подгрев на антифризa Защо по дяволите жабарина е махнал тази хубава екстра при JTD110 i 115 ?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Ами то всеки си слага !Масово се търсят и не само при Фиат груп.Каквото и да си говорим, по един и същи маршрут, Браво JTD100 в края на маршрута духа топло, а Стилото - марно.Туй ако не е разлика, здраве му кажи.При 147 този проблем е решен с нагревател вътре в купето.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
ogi28b написа:Ама то в Мареа никой я няма тази екстра, само в Браво/а от тези модели, а не че колата е от южна Италия или западен Лондон.TIP написа:Нямам подгрев.Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
В тази връзка. Бравата ми има чудно парно. Днес стартирах колата при 5 градуса външна температура. Закарах детето си на детска градина - около 500 метра от дома. На тръгване от градината ( колата я загасих там ) вече имах пречупен въздух, а на третия километър от маршрута ми вече духаше топло, докато стрелката едва отлепяше от първото деление на индикатора. Нямах спиране на светофар... Та: Винаги съм се чудил. Колата още не е достигнала оптимална температура за двигателя, а купето вече се климатизира. ПС: При минусови температури си трябва повечко време, но винаги съм достигал 5-6 километровата си дестинация отоплен.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар