Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как се обезвъдушава охладителната с-ма на Фиат Мултипла 1.9

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хм.... интересно.... Явно е някаква друга версия на оборудване... Нямаш ли книжка на колата?
    Fiat Multipla 1.9jtd 81 kW - м'глата, вече с полиуретан

Коментар

имам но всичко е на италиански
      мултипла 1.9 jtd

Коментар

zvqra_83 написа:
        имам но всичко е на италиански
        Ориентирай се горе-долу по снимките... И моята е на италиански... А не знам дали не може да се ползва и Гугъл-преводача..Току-що пробвах - става....

Коментар

мерси колега ще пробвам
          мултипла 1.9 jtd

Коментар

Моля!

Коментар

nmushnikov написа:
              Моля!
              колеги днес вземах колата с новия термостат и вече отчита три деления на таблото а парното е идеално, интересува ме дали през зимата на някой от вас му се е включвала перката на вентилатора защото като закачихме компа излезе че не работят двете степени на вентилатора, та се чудя дали сега с работещ термостат няма да ми потрябва вентила
              MULTIPLA 1.9 JTD 115PS

Коментар

Според мен много малко вероятно е да се включи, може би при интензивно градско каране. Аз сега заради темата следя показанията за температурата и при градско много рядко се случва да се вдигне температурата над "2 чертички" (не знам обаче на какви температури отговарят те). За степените на вентилатора - мисля, че се управляват от релета и диагностиката точно тях (според мен) проверява. Ще се поровя да ги видя кои са те, но ако някой знае къде са и кои са - нека сподели. Май едно реле не е голяма сума пари, така, че може да се експериментира със смяната им.

Коментар

nmushnikov написа:
                  Според мен много малко вероятно е да се включи, може би при интензивно градско каране. Аз сега заради темата следя показанията за температурата и при градско много рядко се случва да се вдигне температурата над "2 чертички" (не знам обаче на какви температури отговарят те). За степените на вентилатора - мисля, че се управляват от релета и диагностиката точно тях (според мен) проверява. Ще се поровя да ги видя кои са те, но ако някой знае къде са и кои са - нека сподели. Май едно реле не е голяма сума пари, така, че може да се експериментира със смяната им.
                  колега днес покарах 7-8км градско още след 2км парното духаше горещо а като излязох извън града изпълни и четвъртото деление и там заспа. Сутринта на студен мотор на място след 3мин от запалването парното духаше топло. Наистина ако намериш къде са тия релета снимай и качи някоя снимка за цвят.
                  MULTIPLA 1.9 JTD 115PS

Коментар

Радвам се, че се е оправил проблема! А за релетата ще потърся тук-там, каквото мога ще направя.

Коментар

Снимах ги и според моите разбирания от Аутодатата трябва да са тези заградените. А как се проверяват - много ми е мътно...
                      Прикачени файлове

Коментар

Working...
                      X