Хм.... интересно.... Явно е някаква друга версия на оборудване... Нямаш ли книжка на колата?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се обезвъдушава охладителната с-ма на Фиат Мултипла 1.9
Collapse
X
-
nmushnikov написа:Моля!MULTIPLA 1.9 JTD 115PS
Коментар
-
Според мен много малко вероятно е да се включи, може би при интензивно градско каране. Аз сега заради темата следя показанията за температурата и при градско много рядко се случва да се вдигне температурата над "2 чертички" (не знам обаче на какви температури отговарят те). За степените на вентилатора - мисля, че се управляват от релета и диагностиката точно тях (според мен) проверява. Ще се поровя да ги видя кои са те, но ако някой знае къде са и кои са - нека сподели. Май едно реле не е голяма сума пари, така, че може да се експериментира със смяната им.Fiat Multipla 1.9jtd 81 kW - м'глата, вече с полиуретан
Коментар
-
nmushnikov написа:Според мен много малко вероятно е да се включи, може би при интензивно градско каране. Аз сега заради темата следя показанията за температурата и при градско много рядко се случва да се вдигне температурата над "2 чертички" (не знам обаче на какви температури отговарят те). За степените на вентилатора - мисля, че се управляват от релета и диагностиката точно тях (според мен) проверява. Ще се поровя да ги видя кои са те, но ако някой знае къде са и кои са - нека сподели. Май едно реле не е голяма сума пари, така, че може да се експериментира със смяната им.MULTIPLA 1.9 JTD 115PS
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар