Какво стана колега със загряването и грешката? Някакво развитие? Аз като се сдобих с Мултиплата (на 22.09.) също мислих, че бавно загрява, но явно е било поради хладното време, сега загрява достатъчно бързо поради по-високите температури най-вероятно... А евентуално НЕзагряване е възможно да е от постоянно отворен термостат - имах такъв проблем с Алфата преди време и след смяна на термостата всичко си дойде на мястото.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се обезвъдушава охладителната с-ма на Фиат Мултипла 1.9
Collapse
X
-
nmushnikov написа:Какво стана колега със загряването и грешката? Някакво развитие? Аз като се сдобих с Мултиплата (на 22.09.) също мислих, че бавно загрява, но явно е било поради хладното време, сега загрява достатъчно бързо поради по-високите температури най-вероятно... А евентуално НЕзагряване е възможно да е от постоянно отворен термостат - имах такъв проблем с Алфата преди време и след смяна на термостата всичко си дойде на мястото.MULTIPLA 1.9 JTD 115PS
Коментар
-
То датчика може да се измери, предполагам и оттам да се разбере дали е за смяна. А за накладките - и на мен на Алфата преди като ми сменяха предни накладки ми бяха изскубнали кабелчетата, които отчитат износването им - защо? никой не знае! МАЙСТОРИ!!!!!Fiat Multipla 1.9jtd 81 kW - м'глата, вече с полиуретан
Коментар
-
nmushnikov написа:То датчика може да се измери, предполагам и оттам да се разбере дали е за смяна. А за накладките - и на мен на Алфата преди като ми сменяха предни накладки ми бяха изскубнали кабелчетата, които отчитат износването им - защо? никой не знае! МАЙСТОРИ!!!!!MULTIPLA 1.9 JTD 115PS
Коментар
-
ivailonikiforov написа:... при мен е дигитално и ме интересува колко чертички трябва да изпълва при нормална температура на мотораAR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
nmushnikov написа:Става дума за това над знака с термометърчето в дясно (на снимката са две чертички - хоризонтални).MULTIPLA 1.9 JTD 115PS
Коментар
-
натискаш бутона "Бърз отговор" - пишеш съобщението - натискаш бутон "Преглед" (намира се до "Прати") - надолу има "Добавяне на файл" - от "Разглеждане..." избираш снимката (трябва да е максимум с размер 800Х600) - отдолу има място за коментар на снимката - натискаш "Добави файл" - после ако искаш да си видиш съобщението натискаш "Преглед" - и накрая "Прати".Fiat Multipla 1.9jtd 81 kW - м'глата, вече с полиуретан
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар