Имам доста странен проблем. Преди 2-3 месеца стана така, че отидох към Витоша с 4 души в колата (+ мен) след като се върнах давах доста газ на колата. По едно време загуби мощност, тоест превключвам на някоя скорост а колата само форсираше. Оставих я в гаража през нощта. На другия ден се качих запалих и колата вървеше без проблеми. Снощи както си карах (без ръчкане) направи същият номер.Включвам на която и да е предавка но колата просто форсира без никаква мошност....оставих я за 2-3 часа качих се и нямаше проблем. Сега се чудя дали съм за смяна на съединител или не е от него и ако е от него защо ми дава проблеми а след като я оставя се оправя ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто 1.9 ЖТД - съединител или не ?
Collapse
X
-
Виж дали отговаряш на някое от тези условия:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=758299#758299F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
-
От както съм я взел колата задна предавка ми влиза трудно, а когато е на свободна лоста се движи доста тежко.От друга страна педала на съединителя не е твърд и отделя нормално...възможно ли е просто да е избоксувал съединителя, защото когато се случи това нещо педала си беше нормален отделяше си нормално и не замириса на феродо ?Конете продават колата...въртящият момент печели съзтезания ! Fiat Punto 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар