Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Замяна на ГНП Лукас с Бош

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

pioneer 306c написа:
    pyntoto написа:
    колега помисли и за това евтиното излиза по някога по скъпо знам от опит
    Една бошова помпа надживява 3 лукас.Това ,че е по евтина не значи ,че е некачествена.С тези бош помпи има двигатели и то не малко по на 700-800хил. км и не са мръднали помпите
    Не става въпрос коя е по качествена коя не,мисълта ми е да си направи ремонт на неговата при доказан сервиз или човек или да си вземе помпа от сигурен човек.Лично мое мнение бих я отремонтирал ако не е скапана тотал ,
    пунто 1,7тд

Коментар

^Така е но ако имаш сигурен човек, но болшенството потърпевши попадат на някакви псевдо майстори и после плюят марката понеже нали....Аз също съм на принципа отремонтирай но само и единствено аз ако си го отремонтирам.Това е мое си мнение и никой не искам да ангажирам.

Коментар

ЗДРАВЕЙТЕ КОЛЕГИ , ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ЗА ТОВА ,ЧЕ СИ ПОМАГАТЕ В ТРУДНИ МОМЕНТИ И ОБМЕНЯТЕ НУЖНОТО ИНФО ПОМЕЖДУ СИ.ОТ ГОДИНА СЕ ВОЗЯ И ПОДДЪРЖАМ ЕДНА МАРИЯ 100 ТД.КОЛИЦАТА Е ДОБРА, МНОГО ХУБАВ ДЕМАРАЖ НА МОТОРА ,СКОКЛИВ , БЪЗИКАЛ СЪМ СЕ ПО БАИРИТЕ С ДОСТА ПО МОЩНИ И НАТОЧЕНИ КОЛИ ,НО?!?!? ТЕХНИЧЕСКИ СЪМ ГРАМОТЕН И ОБОРУДВАН С НУЖНИТЕ ИНСТРУМЕНТИ ЗА РЕМОНТ НА ХОДОВА ЧАСТ И ДВИГАТЕЛИ А И ИМАМ ДВАМА АВЕРИ СТАРИ МАЙСТОРИ ДЕТО МИ ПОМАГАТ В СМИСЪЛ ПОЛЗВАМ ЖОКЕРИ .ТЪЙ,КАКТО И ДА Е .ЗАСТУДИ СЕ И МАРИЯТА МИ ВДИГНА РАЗХОДА НА ОКОЛО И НАД 8 ЧЕ И ГОРНИЦА,КОЛАТА НЕ ПУШИ ,ПАЛИ СИ НОРМАЛНО ,СМЕНЕНИ КОНСУМАТИВИ И Т.Н.ИСКАМ ДА СИ НАПРАВЯ ЕКСПЕРИМЕНТ И ДА СЛОЖА БОШОВА ПОМПА КАТО МУ ИЗТРЪЪЪЪЪГНА СОФТУЕРА И ДА ГО ИЗКОРМЯ И ДА ГО ИЗЯМ.ЩЕ СЕ ПРОБАМ С ЕДНА ПОМПА ОТ БРАВА 75 КОНЯ И ДА ВИДЯ КВО ЩЕ СТАНЕ , ПОСЛЕ ЩЕ ДРАСНА.

Коментар

kapacitet написа:
          ЗДРАВЕЙТЕ КОЛЕГИ , ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ЗА ТОВА ,ЧЕ СИ ПОМАГАТЕ В ТРУДНИ МОМЕНТИ И ОБМЕНЯТЕ НУЖНОТО ИНФО ПОМЕЖДУ СИ.ОТ ГОДИНА СЕ ВОЗЯ И ПОДДЪРЖАМ ЕДНА МАРИЯ 100 ТД.КОЛИЦАТА Е ДОБРА, МНОГО ХУБАВ ДЕМАРАЖ НА МОТОРА ,СКОКЛИВ , БЪЗИКАЛ СЪМ СЕ ПО БАИРИТЕ С ДОСТА ПО МОЩНИ И НАТОЧЕНИ КОЛИ ,НО?!?!? ТЕХНИЧЕСКИ СЪМ ГРАМОТЕН И ОБОРУДВАН С НУЖНИТЕ ИНСТРУМЕНТИ ЗА РЕМОНТ НА ХОДОВА ЧАСТ И ДВИГАТЕЛИ А И ИМАМ ДВАМА АВЕРИ СТАРИ МАЙСТОРИ ДЕТО МИ ПОМАГАТ В СМИСЪЛ ПОЛЗВАМ ЖОКЕРИ .ТЪЙ,КАКТО И ДА Е .ЗАСТУДИ СЕ И МАРИЯТА МИ ВДИГНА РАЗХОДА НА ОКОЛО И НАД 8 ЧЕ И ГОРНИЦА,КОЛАТА НЕ ПУШИ ,ПАЛИ СИ НОРМАЛНО ,СМЕНЕНИ КОНСУМАТИВИ И Т.Н.ИСКАМ ДА СИ НАПРАВЯ ЕКСПЕРИМЕНТ И ДА СЛОЖА БОШОВА ПОМПА КАТО МУ ИЗТРЪЪЪЪЪГНА СОФТУЕРА И ДА ГО ИЗКОРМЯ И ДА ГО ИЗЯМ.ЩЕ СЕ ПРОБАМ С ЕДНА ПОМПА ОТ БРАВА 75 КОНЯ И ДА ВИДЯ КВО ЩЕ СТАНЕ , ПОСЛЕ ЩЕ ДРАСНА.
          Недей со разваля мотора. Тоя софтуер ти дава и мощност и малък разход. Бош на Фиат, нямат такива екстри.
          Fiat Marea TD100

Коментар

Що се хабиш,аз както виждаш почнах рядко да се обаждам!А ако иска жокер и аз ще му пусна един.Точно тази помпа за която говори няма да може да я монтира,да не кажа че трябва повече от фантазия за да се направи тази замяна.Аз лично съм правил подобна змяна,много трудно за изпълнение и резултат под очакваното.Още нещо ,много важно!!!Бошовата помпа на ТД75 няма опция за контрол на турбо надува.С две думи ще стане едно голямо куцо магаре.Ако искаш ползвай тези жокери,ако ли не ,приятно блъскане!!! Аз отдавна се върнах от там!!!

Коментар

Working...
            X